2777
2789
عنوان

عجب ادم بی مصرفیه ژاله صامتی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 7543 بازدید | 140 پست

منم از حرفاشون درباره پسره خوشم نیومد 

بوی دروغ میداد 

ولی اینکه اون ادم تو شهر خودش رشد کنه و بتونه همونجا با تواناییش درآمدزایی کنه منطقی بود 

حرف علیخانی درست و حسابی تر بود.بقیه فقط یچی از خودشون پروندن که فقط حرفی زده باشن 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
دیشب به اون زن و شوهر که عکس انصاریان رو رو شیشه کشیدن با چکش دو تا قرمز دادن بعد اون دختر زشت و قد ...

وای حق اونا خیلی ضایع شد میگه خب که چی اسماعیلی از اون بدتر میگه این هنر پر خرجی😐

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته دور از جون علی  نصیریان و فاطمه معتمد آریا و طهماسب ها و جبلی ها و...🥰

اره منم گفتم اکثرا 

بیشترشون بیسوادن مث سحر قریشی 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
اگر قرار باشه هر کی میاد ملق میزنه همه بگن به به چه چه و همه رای سفید بدن که نشد....بالاخره رای قرمز ...

یعنی به هرکی سفید داد حقش بوده؟

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م

نه عزیزم باینجوری هم که میگی نیست

این پسره بابک اصلا علاقه ای به خوانندگی نداشته فقط همینجوری برای پسرعمویش می خ. نه اونم می‌فرسته عصر جدید نه خودشخص دغدغه خوانندگی داره و نه امکاناتش اینجوری بگم هیچ در کی از خوانندگی نداره که فک کنه استعدادش تو اونه! 

دوم اینکه این شخص کاملا ذاتش با اون فضا گره خورده جدایی این از عالم خودش درست مثل قطع کردن شریان های زندگیشه

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
نقدتون رو جایی ارائه کنید که خودشون بخونن

الان تاپیک من چه ضرری به شما رسونده؟ گذاشتم دیگران بخونن. شما نخون.

اووو چقد غر زدی خو نگا نکن  والا زنجیرت نکردن بیای نگا کنی بعدم فوش بدی

پول ما میره تو جیب این بازیگرا... پول ما میره صدا سیما که اینا رو بسازن.

منم موافقم ک با اون پسر نوجوان بد برخورد کرد آخه شاید اون پسر فقط اومده مسابقه بده  مثل خی ...

دلت نگیره .اینایی که میرن تست سینمایی میدن تا بازیگر بشن مدام از همه جا توهین و تحقیر میشنون ...این یک روشه ...کسی که بخواد با یه حرف وایسته زار بزنه بهتره بره خونه پهلو مادرش بشینه چون هیچی نمیشه .اینایی که میبینی برای خودشون کسی شدن زحمت کشیدن و توهین شنیدن .کسی نازشون نکرده

نه عزیزم باینجوری هم که میگی نیست این پسره بابک اصلا علاقه ای به خوانندگی نداشته فقط همینجوری برای ...

همه دایه عزیز تر از مادر میشن

عزیزم ژاله صامتی استاد دانشگاهه و سالها مدرس آکادمیه 😂 و داور مسابقات گوناگون  فکر کردی بخاطر ...

مدرک تحصیلی مساوی با سواد و شعور نیس شاید تحصیلات داشته باشه ولی فرهنگ و شعورش از بلانسبت گوسفند کمتره 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
اره منم گفتم اکثرا  بیشترشون بیسوادن مث سحر قریشی

اونکه اصلا چیزی هم بارش نیست تو یک مصاحبه سال ها پیش با رشیدپور کاملا خودشو نشون داد نمیدونم دیدین یا نه 

کلا بازیگرهای نسل قدیم و تک و توک نسل جدید  و یا اونایی که از تئاتر اومدن وارد سینما شدن زیرپوستی بازی میکنن و واقعا بازیگرن وگرنه بقیه ....

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊