2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو 22 سالگی دارم طلاق میگیرم

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
بله یکی از فامیل دورمون

چیشد الان خوشحاله؟

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
چرا اگر ببخشید مشکلی نیست بگی

بیمار شدم گفت زن بیمار نمیخوام 

ولی دلیل طلاق شما هنوزم میگم بیخودیه 😅

فقط اون قسمت که گفتی فقط به خاطر مهریه مونده درسته حق با تویه

عزیزم میتونم دلیل طلاقتو بپرسم

من ۵ ماه عقد بودم تو ۱۹ سالگی

بعدش اقدام به طلاق کردم

به دلیل بددلی بداخلاقی بددهنی عرق خوری رفیق بازی و بی نمازی و اینکه خیلی بچه ننه و لوس بود چسبیده به مادر با اینکه متولد ۷۳ هست و ۲۷ ۲۸ سالشه سنش کم نبود

من ۵ ماه عقد بودم تو ۱۹ سالگی بعدش اقدام به طلاق کردم به دلیل بددلی بداخلاقی بددهنی عرق خوری رفیق ...

چند وقت گذشته 

الان ارامش داری تو زندگیت ؟

عزیزم میتونم دلیل طلاقتو بپرسم

من خیلی دلایلم زیاده خیلی اما واقعا زجر کشیدم اگه راجبه خودم بگم تعجب میکنی چون من واقعا هیچ دوست پسری نداشتم فقط یادمه 13یا14سالم بود با یکی دو هفته پیامکی حرف میزدم دیگه توبه کردم در این حد دنبال این چیزا نبودم دوست داشتم پاک بمونم هیچی دیگه 19سالم ک شد دقیقا روز تولدم اومدن خواستگاریم خواستگارای زیادی قبلش اومده بودن اما چون پدرو مادرم قبول نمیکردن و سنم کم بود اصن ندیدمشون فقط بعد عقدم مادرم بهم گفت که تا 19سالگیم 8یا9تا خواستگار داشتم اما ملاک خانوادم پول نبود اصلااا ایمان مهم بود واسشون حتی اگه هیچی نداشته باشن هیچی دیگه ما نسبتا پولداریم ن خیلی اما خب پدرو مادرم هر دو تحصیل کرده هستن وقتی ازدواج کردم با اون ادمی ک پدرو مادرم فک میکردن با ایمانه منم عاشقش شدم ما به روش سنتی ازدواج کردیم خیلیم زود شد اما اینو بگم که اون ادم کم کم خودشو نشون داد از لحاظ روحی داغونم کرد بهم اجازه نمیداد حتی برم دانشگاه درس بخونم میگفت محیط بدیه نمیذاشت رانندگی یاد بگیرم میگفت اول کارای مهم تر مثل اشپزی یاد بگیر کلا داغون شدم دیگه هیچی بعد تصمیم گرفتم جدا شم چون دیگه تحمل نداشتم راستش عقایدم تغییر کرد ازین ضربه ای که خوردم فهمیدم نباید به هیچکی تکیه کنم و اینکه عشق دقیقا چیزیه که باعث میشه بزرگترین ضربه تو بخوری من یه دختر قانع بودم دختری که تو خونه روستایی هم میتونستم زندگی کنم با اینکه تو پر قو بزرگ شدم اما خب اون ادمش نبود ادمی بود که چشمش پاک نبود و واقعا ایمان نداشت ایمانش ظاهری بود

چند وقت گذشته  الان ارامش داری تو زندگیت ؟

اردیبهشت امسال میشه یکسال ک تو راه طلاقم

من طلاق نگرفتم شوهرم لج کرده طلاقمو نمیده

و اینکه ببین خداییش زندگی الانم بهتر از بودن با همسرمه 

آرامش دارم هیشکی چکم نمیکنه اعصابمو خورد نمیکنه

با این حال با اینکه حدود یکسال گذشته انقد اوایل طلاقم حرص و جوش خوردم الان معده دردم ریزش مو دارم دائم فشارم پایینه دختر ۱۹ ساله به این روز افتادم خداشاهده همین امروز سرم زدم دوباره

ولی در کل درد اعصابی ک الان دارم میدونم مقطعی و خوب میشه اما زندگی با اون مرد خوب شدنی نداره

چند وقت گذشته  الان ارامش داری تو زندگیت ؟

2ماهه اره خداروشکر سخته اما من دختر جنگنده ایم وقتی هزاران بار تو 8ماه نامزد بودنم ضربه خوردم و احساساتم داغون شد و هر شب گریه میکردم و نصف این مدت دلم میشکست فهمیدم یه جای کار اشتباهه باید رو پای خودم وایستم نباید بزارم بیشتر ازین داغون شم

اردیبهشت امسال میشه یکسال ک تو راه طلاقم من طلاق نگرفتم شوهرم لج کرده طلاقمو نمیده و اینکه ببین خد ...

اردیبهشت تولدم بود25اردیبهشت اومده بود خواستگاریم :)