2789
عنوان

زندگیم💔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 28 پست
از قبل عید هی باهاش حرف زدم  هی گفتم من تحملم داره تموم میشه توجه نکرد

امیدوارم تلنگری بشه واسش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
24

اووه سنش پایینه ک سرسخته حسابی الان وقت رفیق بازیاشه ک.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگن بعد بچه درست میشن رفیق بازا  کاش واقعا اینطور باشه

اره واسه اکثریت جواب میده 

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
تلنگر از این بیشتر که  بابام گفته یا طلاق یا دختر من نیستی یکیمون رو انتخاب کن

ای بابا😣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من نمیتونم این ریسکه بکنم

ن شما ن سنش پایینه  وقت این کاراشه اصلا ازدواج براش زود بوده .من همسرم ۳۰ سالگی ازدواج کردیم تا ۳۲ سالگی این رفتار باهاش بود بااینکه همه سال رفیق باز بود دست نکشید ولی شما اول راهه اگه بابات میتونه تعهدی چیزی بگیره ازش .

گفتم بیام خونه بابام که بترسه به خودش بیاد بابام گفت پاتو بذاری برگردی پیشش  رابطمون قطع تا ا ...

اره کاش نمیرفتی😣