2777
2789

ممنون 

حوصله جواب دادن به کسی رو ندارم😂و البته حرفشم اشتباه نیست اما گفتنش درست نیست چون به اون مربوط نیست

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کلی گفتم یکی بهم بگه میپذیرم تازع خودمم میخوام بینیمو عمل کنم تابستون 😂

اخه درد اون اولن لوندی با عمل اوکی نمیشه 😂ذاتیه  اندامم واس خودمه  بعدم داریم خیلیا رو با عملم خوب نمیشن پس ی زمینه ایی میخواد .انشالله به سلامتی عزیزم

اخه درد اون اولن لوندی با عمل اوکی نمیشه 😂ذاتیه  اندامم واس خودمه  بعدم داریم خیلیا رو با ...

اره این که درسته کلی گفتم بر فرض مثال یکی بهم بگه با عمل بینیت جذاب شدی قبلش نبودی میگم اوکی باشه نظرت محترم ولی اینکه بخواد چرتو پرت دیگ ای بگه دهنشو آسفالت میکنم.

فداتشم عزیزم