2777
2789
عنوان

موعد پریودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 38 پست
اصلن یه جا زندگی کردن با مادر شوهر اشتباهه...بخای نخای همه چی زندگیتو میفهمن و خبر دارن.چون تو یه سا ...

آی دمت گرم حق گفتی... الهی ک خدا دیگه بیشتر از این حرف ماهارو تو دهن مردم نندازه، واقعا بد و زشت و عیبه ک همه نظر میدن و اجازه حرف زدن در این باره ب خودشون میدن، اینجور رفتارا دردناکه، ولی خب ما باید عاقل باشیم و خودمونو درگیر حرفای مردم نکنیم، همه چی ب خواست خدا اتفاق میفته و هیچکسی تو قضیه به دنیا اومدن یه بچه نمیتونه از ما توقع داشته باشه، خدا باید بخواد تا ب ما بچه بده، شاید اگ بچه دار شیم زندگیمون تباه شه، شاید خیلی چیزای با ارزشمون رو از دست بدیم و هزار تا شاید دیگه... که خدا هم بد مارو نمیخواد قطعا... من راضی ام ب رضای معبودم، هرچی خودش صلاحش باشه رو میپذیرم و راضی ام

منم تلاشمو میکنم ولی ب زور ازش نمیخوام، هروقت خودش صلاح دونست بده

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️
آی دمت گرم حق گفتی... الهی ک خدا دیگه بیشتر از این حرف ماهارو تو دهن مردم نندازه، واقعا بد و زشت و ع ...

واقعا هم منم مثل تو فکر میکنم ... میگم شاید اینموقع و این شرایط صلاحم نیست بچه دار شم نمیشه که چیزی رو زوری از خدا خواست ...حرف بقیه هم واقعا میگم برام مهم نیست ...فقط این دخالتشان ادمو حرص میده ....اگع خودم ادمی بودم که تو هر چیز مردم سرک میکشیدم و نظر میدادم ابدا ناراحت نمیشدم ولی وقتی هیچوقت  مسائل و زندگی دیگرون برام مهم نبوده انتظار دارم بقیه هم باهام اونجوری باشن.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر بارداری ,علامتات بیشتر به بارداری میزنه 

هنوزم پریود نشدم ....از موعدم پنج روزی میگذره ...بی بی چک هم نزدم

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
واقعا هم منم مثل تو فکر میکنم ... میگم شاید اینموقع و این شرایط صلاحم نیست بچه دار شم نمیشه که چیزی ...

خب همه ک مثل هم نیستن، توجه نکن، بذار بگن، خدا خودش حواسش بهمون هست، و هرجا ک به ناحق دربارمون حرف زدن خدا جلوشون درمیاد و جوابشونو میده

خب همه ک مثل هم نیستن، توجه نکن، بذار بگن، خدا خودش حواسش بهمون هست، و هرجا ک به ناحق دربارمون حرف ز ...

همون امیدم به خداست....یه چیزی من هنوز پریود نشدم ...گاها زیر شکمم یه دردای ریزی داره ولی اون علائم قبلی دیگه نیستن....

همون امیدم به خداست....یه چیزی من هنوز پریود نشدم ...گاها زیر شکمم یه دردای ریزی داره ولی اون علائم ...

عهههههه واقعا؟؟؟؟شاید واقعا بارداری؟؟؟ چرا نمیری تست بتا بدی؟؟؟ تو اولین فرصت برو و تست بده، تا حالا اینجوری شدی؟؟؟

عهههههه واقعا؟؟؟؟شاید واقعا بارداری؟؟؟ چرا نمیری تست بتا بدی؟؟؟ تو اولین فرصت برو و تست بده، تا حالا ...

نه راستش اولین بارمه اینهمه تاخیر پریودی دارم...خودت حتما درک میکنی برم تست بتا بدم اخرش جوابش منفی باشه بازم اطرافیانم خصوصا همسرم رو الکی امیدوار کردم ....فردا بی بی چک میگیرم دو سه تا پنج شنبه میزنم...توکل بخدا هرچی شد به همون راضیم.