بعد نشدم فقط گاهی معذرت میخام ازم ترشح قهوه ای و سیاه مانند میاد گاهی هم پهلوها و شکمم مثل پریودی درد میکنه الان چهار روزه...بی اشتها شدم تقریبا و حالت تهوع هم دارم و خوابمم زیاد شده ؟؟؟اینا نشونه چیه ؟؟؟بعد من کلا بعد عید سه تا علائم اخر رو که گفتم دارم...بی اشتهایی تهوع سرگیجه خواب زیاد
باید بی بی بزنی..این علایمی هم گفتی هییییچ ربطی به بارداری نداره یعنی حداقل تهوعش از الان شرو عنمیشه!!ااخه جنینی ک هنوز قلبش تشکیل نشده چظوری میتونه باعث تهوع بشه عزیزم؟!
باید بی بی بزنی..این علایمی هم گفتی هییییچ ربطی به بارداری نداره یعنی حداقل تهوعش از الان شرو عنمیشه ...
عزیزم تو متن رو بخون ببین من کجا اسم نی نی و بی بی چک اوردم اصلن....تا حالا اینجور نشده بودم....بعدم اخرش گفتم که حالت تهوع و خواب زیادو .....من معمولا هرسال اوایل بهار دارم. ...ولی گفتم بگم شاید ربط داشته باشن.بهم.
...چهار ساله بدون هیچ جلوگیری اتفاقی نیفتاده انقد گفتم همسرم بی بی چک خریده و منفی شده واقعا روم نمی ...
منم پنج ساله باردار نمیشم، هیچ مشکلی هم نداریم ولی نمیشه،هم من هم شوهرم سالمیم ولی خب نمیشه، دکتر وقتی آزمایش همسرمو دید گفت شوهرت با یه بار انزالش میتونه صدتا زنو باردار کنه🤣 منم بعد از عکس رنگیو کلی سونو و سایز فولیکولای عالی همچنان مامان نشدم، ایشالله ک تو این ماه بارداری، اگ بودی بیا و خبرشو بهم بده و خوشحالم کن❤️ واسه منم دعا کن ک مامان بشم، منم واسه مامان شدنت سه تا کوثر میخونم