2777
2789
عنوان

موعد پریودمه

300 بازدید | 38 پست

بعد نشدم فقط گاهی معذرت میخام ازم ترشح قهوه ای و سیاه مانند میاد گاهی هم پهلوها و شکمم مثل پریودی درد میکنه الان چهار روزه...بی اشتها شدم تقریبا و حالت تهوع هم دارم و خوابمم زیاد شده ؟؟؟اینا نشونه چیه ؟؟؟بعد من کلا بعد عید سه تا علائم اخر رو که گفتم دارم...بی اشتهایی تهوع سرگیجه خواب زیاد

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
خون شفاف دیدی تو شرتت؟؟؟ شاید بارداری و علائم بارداریته، یه بیبی تست بزن

خون شفاف ندیدم نه ...فقط ترشحات تیره و قهوه ای ...ببخشید بی پرده میگم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بی بی بزنی..این علایمی هم گفتی هییییچ ربطی به بارداری نداره یعنی حداقل تهوعش از الان شرو عنمیشه!!ااخه جنینی ک هنوز قلبش تشکیل نشده چظوری میتونه باعث تهوع بشه عزیزم؟!

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
باید بی بی بزنی..این علایمی هم گفتی هییییچ ربطی به بارداری نداره یعنی حداقل تهوعش از الان شرو عنمیشه ...

عزیزم تو متن رو بخون ببین من کجا اسم نی نی و بی بی چک اوردم اصلن....تا حالا اینجور نشده بودم....بعدم اخرش گفتم که حالت تهوع و خواب زیادو .....من معمولا هرسال اوایل بهار دارم. ...ولی گفتم بگم شاید ربط داشته باشن.بهم.

خون شفاف ندیدم نه ...فقط ترشحات تیره و قهوه ای ...ببخشید بی پرده میگم.

نه عزیزم اشکال نداره، حجمش زیاد بوده یا فقط در حد لک بوده؟؟؟ اگ لک بوده تحرک نداشته باش زیاد و بیبی چک بزن، ایشالله ک بارداری

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️
عزیزم تو متن رو بخون ببین من کجا اسم نی نی و بی بی چک اوردم اصلن....تا حالا اینجور نشده بودم....بعدم ...

کلا خاستم خیالتو راحت کنم ک باردار نیستی😅

نه عزیزم اشکال نداره، حجمش زیاد بوده یا فقط در حد لک بوده؟؟؟ اگ لک بوده تحرک نداشته باش زیاد و بیبی ...

نه زیاد نه گلم ....در حد سه چهار بار تو این چهار روز حجم کم....الان یادم افتاد بار اول خون شفاف دیدم بعد دنبالش این لک های قهوه ای اومدن.

کلا خاستم خیالتو راحت کنم ک باردار نیستی😅

من قربونت برم......ولی جدا یه بی بی چک زدن که اشکال نداره ؟؟؟خودم میگم کیسته

من قربونت برم......ولی جدا یه بی بی چک زدن که اشکال نداره ؟؟؟خودم میگم کیسته

اره بزن ...اولشم گفتم ولی خب بارداری بعیدمیدونم...

نه زیاد نه گلم ....در حد سه چهار بار تو این چهار روز حجم کم....الان یادم افتاد بار اول خون شفاف دیدم ...

الان ب یکی بگو برات بیبی چک بخره یا اگ خودت شرایطشو داری برو و بگیر، اگ باردار بودی حتتتتتتتما برو دکتر

اره بزن ...اولشم گفتم ولی خب بارداری بعیدمیدونم...

مرسی گلم از وقتی که گذاشتی...

الان ب یکی بگو برات بیبی چک بخره یا اگ خودت شرایطشو داری برو و بگیر، اگ باردار بودی حتتتتتتتما برو د ...

...چهار ساله بدون هیچ جلوگیری اتفاقی نیفتاده انقد گفتم همسرم بی بی چک خریده و منفی شده واقعا روم نمیشه صبح خودم میرم میگیرم...انشالله هرچی صلاحه

...چهار ساله بدون هیچ جلوگیری اتفاقی نیفتاده انقد گفتم همسرم بی بی چک خریده و منفی شده واقعا روم نمی ...

منم پنج ساله باردار نمیشم، هیچ مشکلی هم نداریم ولی نمیشه،هم من هم شوهرم سالمیم ولی خب نمیشه، دکتر وقتی آزمایش همسرمو دید گفت شوهرت با یه بار انزالش میتونه صدتا زنو باردار کنه🤣 منم بعد از عکس رنگیو کلی سونو و سایز فولیکولای عالی همچنان مامان نشدم، ایشالله ک تو این ماه بارداری، اگ بودی بیا و خبرشو بهم بده و خوشحالم کن❤️ واسه منم دعا کن ک مامان بشم، منم واسه مامان شدنت سه تا کوثر میخونم

منم پنج ساله باردار نمیشم، هیچ مشکلی هم نداریم ولی نمیشه،هم من هم شوهرم سالمیم ولی خب نمیشه، دکتر وق ...

عزیز دلم قربون دل مهربونت ....انشالله همین ماه رمضون پیش رو حاجت روا میشی.....چشم حتما بهت خبر میدم .منم براتون حمد میخونم....