2777
2789
عنوان

مادرای عزیز

70 بازدید | 12 پست

من خودم دندونپزشکم بیش از حد روی دندونای پسرم وسواس داشتم

از وقتی شیر میخورد مرتب تمیز میکردم و شیرینی و تنقلات خیلی کم میدادم

روتین سالیانه متخصص اطفال هم سرجاش

نتیجه همه این وسواسم شد این که الان که داره تازه دندونای دائمی در میاد متوجه یه مشکلی شدم که دندون شش و یک درگیر میشه

و تاج دندون از همون اول ضعیفه و مستعد پوسیدگی

منی که اینقدر وسواس داشتم الان دو شبه هر بار مسواک پسرم رو میزنم کلا بهم میریزم ...

هم خواستم درد و دل کنم هم در مورد این مشکل بهتون اطلاعات بدم چون خیلی شایعه

و باید فورا درمان بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ژنتیک اینقدر قدرتمند از رسیدگی دندانی که ما دیگه دست به سینه وایسادیم در برابر دندان و دندانپزشکی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
والا ژنتیک اینقدر قدرتمند از رسیدگی دندانی که ما دیگه دست به سینه وایسادیم در برابر دندان و دندانپزش ...

واقعا ...

من الان دو شبه کارم شده خوندن مقاله های مختلف

من پسرم زودتر از موعد دنیا اومد یکی از دلایل اصلی که احتمال میدن باعثش شده باشه همینه

واقعا ...من الان دو شبه کارم شده خوندن مقاله های مختلف من پسرم زودتر از موعد دنیا اومد یکی از دلایل ...

ای خواهر

ما که زود دنیا نیومدیم😅پوسیدگی دندانم تو عکس هم مشخص نبود تا شروع به کار کرد

تو خانواده من و برادر کوچکم بیشتر از همه مسواک و نخ دندون و دهانشویه استفاده داشتیم الان 5دندون سالم تو دهنمون نیست از بس پر کردیم و عصب کشی و.... انوقت خاله ی75ساله ام تا حالا دندون درد هم نداشته بدون اینکه مسواک بزنه!

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻