2777
2789
عنوان

چیکار کنم کمککککک 😢

182 بازدید | 20 پست

از خونه زدم بیرون یادم رفت کیلیدو بیارم در بسته شد اپارتمان هم زندگی میکنم در هم ازون درای معمولیه ضد سرقت نیست چیکار کنم؟؟؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین دم در تا بیان کمک 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

چطوری بت بگم

من خودم اون وسط بتری که برچسبش هست میبریدم میزاشتم لای در میکشیدم

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
کلیدساز بیار

راهی نیست خودم باز کنم؟ حتما باید کلید ساز بیاد؟

چقدر طول میکشه تا درو باز کنه؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
چطوری بت بگم من خودم اون وسط بتری که برچسبش هست میبریدم میزاشتم لای در میکشیدم

چجوری؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

چجوری؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

بطری نوشابه

اون جا که برچسب داره

اون تیکشو بزار بقیشو ببر

بعد تاش کن

از لای در ببر بالای جای کلید محکم بکش پایین

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
اخه قفل نیست فقط زبانه در بسته شد 

با کارت عابر بانک میشه باز کرد

ماهم یه سری گیر کردیم همسرم با کارت باز کرد ولی من بلد نیستم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم