2777
2789

سلام دوستان من ۲۱سالمه و هم وخانواده هم فامیلا خیلی بهم فشار میارن که چرا ازدواج نمیکنی چرا شوهر نمیکنی و از این قبیل حرفا 

من واقعا قصد ازدواج ندارم

شرایطشو ندارم 

از طرفی تو این اوضاع طبعا خواستگار کم هست و اگرم باشه خیلی به ایده آل های من نمیخورن 

همش۲۱سالمه 

چیکار کنم با این حرفا خودم اصلا برام مهم نیست و ناراحت نمیشم فقط مامانمه کهوانگار بجای من ناراحت میشه و ناراحتی خودشو رو من خالی میکنه 

بعضی وقتا باید اهدافتو برا خانوادت شرح بدی و توضیح بدی چرا نمیخای ازدواج کنی 

اونجوری راحتت میذارن

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت دلت میخواد ازدواج کن زوری ک نمیشه ادم باید خودش بخواد فامیل حرف زیاد میزنه ازدواج کنی میگ کو بچه پس بچه بیار بعد بچه بیاری میگن بچه دومت کو بچه اول تنها میمونه ولشون کن بگو باشه

خدایا عاشقتم😍

برامنم همینه البته کسی هس که قصد ازدواج داریم باهم😐ولی خب فعلا شرایطش نیس موندم چه غلطی بکنم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بعضی وقتا باید اهدافتو برا خانوادت شرح بدی و توضیح بدی چرا نمیخای ازدواج کنی  اونجوری راحتت می ...

متاسفانه اهدافیم ندارم نه درس میخونم نه کارم همش تو خونم خیلی شرایطم بد شده بخوام به هدفی فک کنم مامانم مایوسم میکنه بخوام به کار فک کنم مامانم زدم میکنه

متاسفانه اهدافیم ندارم نه درس میخونم نه کارم همش تو خونم خیلی شرایطم بد شده بخوام به هدفی فک کنم مام ...

فقط بگم خودتو نجات بده هدفتون پیدا کن وگرنه بعد چن وقت به خاطر فشار روحی که سر این مسئله بهت وارد میکنن خیلی آسیب میبینی 

اونوقت دیگه خیلی سخت میتونی خودتو جمع کنی

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری

بیا بغلم🤐🥺🤐🥺

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
فقط بگم خودتو نجات بده هدفتون پیدا کن وگرنه بعد چن وقت به خاطر فشار روحی که سر این مسئله بهت وارد می ...

تو هدفتو پیدا کردی?

منم قصد نجات خودمو دارم متاسفانه وارد مشکلات روحیم شد طوری که به مرگ راضیم اما دلم میخواد این افکارو برکنار کنم و به خدا توکل کنم.منتها انقدر اطرافمو ادم های بی هدف

و تنها فکرشون ازدواج کردن و بچه دار شدن پر شده که تا میام متفاوت فکر کنم انقدر با تمسخر روبه رو شدم که کاملا بی انگیزه شدم