2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی ننگ و سنگینه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
چه رشته ای میخوای کنکور بدی شاید بتونم تجربیاتم را در اختیارت بگذارم .

انسانی ام هدفم اگه به صلاحه فرهنگیان🥺

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
ممنونم از لطف و محبتی که ب من دارید ❤🥺 مرسی ک درک میکنید و باهام همدردی کردید 😘 من شهرستانم اینج ...

خوشگل خانوم شما اصفهانی توی خود اصفهان ؟

عزیزم در رابطه با انسانی اطلاعاتی ندارم اما دانشگاه فرهنگیان را میتونی با یه کم تلاش بیشتر به دست بیاری . عزیزم دعوا توی همه خانه ها هست یه کم بیشتر یا یه کم کمتر . تو فعلا ول کن این ناراحتی را .یه کم پاشو برو بیرون خونه کنار زاینده رود آبش هم که باز شده با مامانت برو روحیه تون عوض بشه به مامانت بگو شما که بیش از بیست سال تحمل کردی یک سه ماه دیگه هم تحمل کن . خودت هم یه آزمون ثبت نام کن و با برنامه های آزمون برو جلو . ببین غصه نخور دختر خوبم .

اگه توی خود اصفهان هستی که اونجا خیلی کتابخونه داره . 

من آشنا به رشته ی انسانی نیستم وگرنه راهنماییت می کردم ولی اینو خیلی خیلی خوب میدونم که شما توی رشته انسانی با تلاش و زحمت به راحتی میتونی قبول بشی . 

فکر نکن فقط مامان بابای تو دعوا می کنند همه جا از این خبرها هست . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شرایطت سخته 

اما شما دیگه بچه نیستی 

خیلی ها تو این سن کاملا مستقل و خودساخته هستن 

شمام سعی کن رو پای خودت بایستی و مادر پدر تا یه جایی همراه مسیر زندگیمون کنارمون هستن 

از یه جایی باید خودت مسیرت رو دست بگیری 

متاسفانه این شرایط خانواده شماس عوض شدنی هم نیس 

پس کنار بیا و خودت برای آینده آت تلاش کن 

زندگیتو خودت بساز 

اینجوری قشنگ تره 

قطعا بچه های طلاق مشکلات زیادی دارن هم روحی هم در آینده زناشویی 

بهتره با یه مشاوره صحبت کنی 

تخصصی تر می‌تونه کمکت کنه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

پیشنهادی برای درس خواندن اینکه بری حتما حتما کتابخونه 

مادر پدرت آدمای خودخواهی هستن ک تو این سن حساس شما 

زندگی رو تلخ کردن 

شما ب فکر خودت باش 

برو کتابخونه با تمرکز درس بخون و جدی میگم 

ذره ای ب کسی فکر نکن 

مگه اونا الان فکر شما هستن؟؟؟, اگه بودن اینجوری نمی‌کردن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
عزیزم شرایطت سخته  اما شما دیگه بچه نیستی  خیلی ها تو این سن کاملا مستقل و خودساخته هستن ...

مرسی از روحیه دادنتون 

بله کاملا قبول دارم من خودمم همین امروز ب این نتیجه رسیدم ک خودم رو جمع و جور کنم و دوباره بشینم سر درسم هرچی میخاد بشه بشه فقط من بشینم بخونم انشالله ی چیز عالی قبول بشم و ب هدفم برسم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
پیشنهادی برای درس خواندن اینکه بری حتما حتما کتابخونه  مادر پدرت آدمای خودخواهی هستن ک تو این ...

خانم من کتابخونه تمرکز ندارم اصلا فقط اتاق خودم 

الان دوروزه مامانم رفته قهر خونه مادربزرگم اینا اینجا هم سکوت مطلق 

فقط ذهن من آشفته و درگیره میخام ذهنم خالی خالی بشه مشکلم اینه دلم میخاد مدیتیشن کنم ولی بلد نیستم گوگل سرچ کردم و تاپیک بقیع رو خوندم چیز واضحی عایدم نشد

خانم من کتابخونه تمرکز ندارم اصلا فقط اتاق خودم  الان دوروزه مامانم رفته قهر خونه مادربزرگم ای ...

اروم باش 

استراحت کن ، برو پارک یه قدمی بزن بعد بیا خونه کم کم بخون 

نمیخواد حجم زیادی بخونی 

کم بخون ، اشکال ندارد درست میشه 

خوشگل خانوم شما اصفهانی توی خود اصفهان ؟ عزیزم در رابطه با انسانی اطلاعاتی ندارم اما دانشگاه فرهنگی ...

مرسی کاربر مهربون که انقد دلسوزانه واسه من وقت گذاشتی 🥺❤آدمای مهربونی مثل شما بسیار هستند و خداروشکر ک یکی ازهمین مهربونا درصدد هستش من رو آروم کنه و اون  آدم مهربون شمایی❤😘

من شهرستان های اصفهانم .اگه امکانش بود حتما زاینده رود هم میرم😍تصمیمم رو گرفتم حتما میرم میچسبم ب درسم انشالله با کمک خدا اگه ب صلاحمه فرهنگیان میارم😍❤

شماهم برای من و بقیه کنکوری ها حتما دعا کنید 🥀

بابت محبتی که به من داشتید و من رو راهنمایی کردید شک ندارم کار خوب شما در جهان گم نمیشه ❤

مرسی کاربر مهربون که انقد دلسوزانه واسه من وقت گذاشتی 🥺❤آدمای مهربونی مثل شما بسیار هستند و خداروشک ...

سلام مجدد 

عزیزم باور می کنی قبل از اینکه بیام پستت را بخونم سر نماز حساااااابی برات دعا کردم تا غم و غصه از دل کوچیکت بیرون بره . 

قابل باشم برات بازم دعا می کنم .

دختر گلم خووووووب درس بخون تا موقعیت خوبی پیدا کنی اون موقع شرایط یک ازدواج خیلی خوب برات فراهم میشه . فقط ازدواج کردن مهم نیست یک ازدواج خیلی خوب مهمه . ببین چه قدر توی نی نی سایت خانمها میان و از شوهرهاشون گله و شکایت می کنند که بهشون خیانت کردند !

پس ان شاالله که یک ازدواج خوب همراه با تفاهم داشته باشی و با پسری که حسابی عاقل و با شخصیت هست ازدواج کنی که دیگه کاری به اختلاف مامان و بابات نداشته باشه .

کلم خوب درس بخون 

منتظر خبرهای خوبت هستم دختر عزیزم 

غصه نخور به جای اون تلاش کن با موفقیت تو شادی به خونه تون میاد . احترام مامان و بابات را هم بگذار ولی با هر دو تاشون خوب باش و مودب باش . قربون دختر کل عالم برم که حواسش را جمع پیشرفتش می کنه .

هر وقت کاری داشتی من با جون و دلم در خدمتت هستم . موفق باشی عزیزم

سلام مجدد  عزیزم باور می کنی قبل از اینکه بیام پستت را بخونم سر نماز حساااااابی برات دعا کردم ...

قربون معرفتتون  مرسی ک برام دعا کردید😍😍🥺❤❤😘

دقیقا بالاخره فرقی هست بین آدم تحصیلکرده وشاغل و اونی ک فاقد این ویژگی هاست 👌🏻

حتما ب حرفاتون گوشم میکنم ممنونم ک برام وقت گذاشتین 😘

این تاپیک رو حذف نمیکنم و هرموقع دلم براتون تنگ شد میام باهاتون صحبت میکنم🥺😍

انشالله ب امید خداخبر قبولیم رو هم همینجا بهتون میگم😍❤❤😘