2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی ننگ و سنگینه؟؟

235 بازدید | 24 پست

بچه طلاق دیدید ک خوشبخت بشه بدون اینکه تو ازدواجش مشکلی پیش بیاد؟؟؟چجوری بااین موضوع کنار بیام؟

میشه ی چیزی بگین حالم خوب نیست 

پ.ن:صادقانه و به دور از ترحم بگین مزایا و معایب طلاق برای فرزند خانواده چیع؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا انقدر از چیزی که نه گناه هست نه ننگ و عار واسه خودتون هیولا می سازید

دنیا دقیقا مثل طرز تفکرت باهات برخورد میکنه. اگر اینجوری بهش نگاه کنی همه ش بدبختی سر راهت قرار میده و اذمایی که تحقیرت کنن

مزایا اینه که توی محیط بیمار بزرگ نشدی 

شاهد دعوای مدام والدین نبودی 

خیلی ها توی خانواده بیمار بزرگ میشن

معایب زیاده 

تعریفی از رابطه سالم والدین نداری

امکان داره معیار نادرست و سهل انگارانه یا بسیار سخت گیرانه برای ازدواج بذاری 

دید جامعه هنوز کمی احمقانه است به فرزند طلاق 

و همینا 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه .اشکالش چیه  گناه نکردی که فرزند طلاق زیادی دیدم که ازدواج زندگی موفقی داشتن .تو جایی که الان زندگی میکنیم همه چیو که عیب باشه برا خودشون عیب نمیدونن ولی بقیه اگه همون کاریو که خودشون کردن بکنن گناه شاخی محسوب میشه دختر زندگی تو با افتخار بکن این مردم دهنشون همیشه باز ه برای ...

سلام عزیزم 

اگه آدم فرزند طلاق باشه خیلی خیلی بهتر از اینه که شاهد جنگ و دعوا و اختلاف پدر و مادرش باشه .

وقتی دو نفر با هم تفاهم ندارند دلیلی ندارد که بگیم پدر و مادر بدی هستند این دو فقط با هم تفاهم ندارند ولی میتونند برای فرزندشان پدر و مادر خوبی باشند .

شما هم هیچ گناهی نداری و در ازدواج شما هم اگر یک انسان شریف قرار بگیره هیچ تاثیری نداره . من خودم دوستی دارم که پدر و مادرش جدا شدند و خدا را شکر ازدواج موفقی کرد . فقط توکل به خدا بکن و استعدادها و مهارتهای خودت را پرورش بده و اعتماد به نفست را تقویت کن . تو بهترین هستی و منحصر به فرد

سلام عزیزم  اگه آدم فرزند طلاق باشه خیلی خیلی بهتر از اینه که شاهد جنگ و دعوا و اختلاف پدر و م ...

شما همون کاربر هستین ک تاپیک یک کنکوری پست گذاشتین😍

مرسی ک نگاهی ب تاپیکم کردی و نظرت رو دادی❤

من بااینکه میبینم چقد تنش هست ولی خیلی احساساتی ام زود گریه م میگیره چیکار کنم ک زود گریه نکنم🥺

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
شما همون کاربر هستین ک تاپیک یک کنکوری پست گذاشتین😍 مرسی ک نگاهی ب تاپیکم کردی و نظرت رو دادی❤ من ...

بله من همون کاربر هستم .

عزیزم چند سالتونه ؟

چون بعضی چیزها توی یک سن و سالی تحملش یه کم سخته اما وقتی سن آدم می‌ره بالاتر می‌فهمه آنقدرها هم سخت نبوده . عزیز دلم منم یاد سالیان قبل خودم که میفتم زودتر گریه ام می گرفت ولی با چاشنی تجربه و گذشت زمان کم کم آدم حساسیتش کمتر میشه گلم .

چند سالته عزیزم ؟

بله من همون کاربر هستم . عزیزم چند سالتونه ؟ چون بعضی چیزها توی یک سن و سالی تحملش یه کم سخته اما ...

اره کاملا قبول دارم که دوران بلوغ سن حساس ۱۴تا ۱۸ سالگی خیلی دخیله 

اما من ۲۰سالمه باورتون میشه تو سن ۱۷سالگی از همدیگه جدا شدن من چقد گریه کردم  ناراحتی کشیدم خودم رو به زمین و زمان زدم تا برگردن دوباره به خاطر من برگشت ولی طی این سال ها همش جنگ و جدل باقی بود حرفای تکراری پدرم که از ۶ سالگی تو ذهنمه تا همین چند روز پیش ک دعواشون شد میگه من تورا نمیخاستمت من از تو بدم میاد خاک بر سر مادر و خواهرم که اومدن تورا برا من گرفتن همش به مامانم اینو میگه  با داد و اخمای توهم با مامانم حرف میزنه 

خسته شدم دیگه منم پشت کنکورم نمیزارن آدم با ی اعصاب راحت بشینه سر درسش 😭😭😭

ولی جلو مردم هیچی نمیگفتیم چون من بزرگم و خواستگار خیلی دارم مامانم میگه ب خاطر تو تحمل می‌کنم میترسه واسه ازدواجم مشکل پیش بیاد 🥺 ولی آخه چقد تحمل😭بالاخره منم خدایی دارم این همه بچه طلاق 

الانم ک چشم مامانم کبود شد همه خاله هام زنگ زدن ب مامانم ک دیگه برنگرد ۲۰ سال ساختی حتی واسه بار دوم باهاش ازدواج کردی همه دارن ب بابام حرف میگن همه دارن فحشش میدن

غرور منم این وسط ک هیچی این حرفا رو باید بشنوم و سکوت کنم

بنظرشما جدا بشن بهتر نیست؟

اره کاملا قبول دارم که دوران بلوغ سن حساس ۱۴تا ۱۸ سالگی خیلی دخیله  اما من ۲۰سالمه باورتون میش ...

سلام عزیزم 

دختر خوبم خیلی شرایط سختی داری و حتما فکر می کنی که شرایط تو از همه بدتره و تو بدبخت ترین و بد شانس ترین دختر روی زمین هستی . اما عزیز دلم این طور نیست .از نحوه ی نگارش پستت که بدون غلط بود متوجه شدم دختر باهوشی هستی . عزیزم تمام زندگی ها فراز و نشیب داره عزیز دلم . این که جدا بشن و یا نه اصلا در حیطه ی تشخیص من نیست چون من نه صلاحیت اینو دارم و نه تخصصش را و نه شناختی از شما و خانواده تون . اما میدونم که بعضی مواقع با یک کارگاه مهارت زندگی و شرکت توی اون خیلی از مشکلات حل میشه . فقط می‌خوام اینو بهت بگم که دعوای پدر و مادرت زیاد تاثیری در آینده ی تو ندارد به شرط این که تو خودت را قوی کنی و یک زن مقتدر باشی که به جای این که به زیبایی های ظاهرت فقط توجه کنید علاوه بر اون تفکراتت را زیبا کنید تحصیلات در رشته ی خوبی را در دانشگاه داشته باشید شغل خوبی داشته باشی . گلم دختر خوبم من اینجا تاپیک های یک کاربری را خوندم که ایشون اصلا پدر و مادرش را نمی‌شناخت و به عبارتی سر راهی بود و فرزند خوانده شده بود و همسر اولش بعد از این که متوجه قضیه شد ایشون را با کمال بی رحمی طلاق داده بود اما ایشون با عزم و اراده قوی ضمن ادامه تحصیل و راه اندازی کسب و کار موقعیت دیگری برای ازدواج پیدا کرد و با کسی ازدواج کرد که ایشون را به خاطر خودش می خواست نه پدر و مادرش . دخترم من جای مادر تو هستم تجربیاتی دارم که گلم پدر و مادر تاثیر دارند در یک ازدواج موفق اما خود شخص بیشتر در تعیین سرنوشت خودش موثره . پس این همه بچه که پدر و مادر ندارند و فوت کردند نباید ازدواج کنند ؟؟؟؟

عزیزم حالا که به نظرم تمرکزت را روی کنکور بگذار برو کتابخانه درس بخون فقط سه ماه مونده نهایت تلاشت را بکن کاری هم با پدر و مادرت نداشته باش گزچه به زبان آسان هست اما تو فعلا حواست را جمع درست بکن ان شاالله یک رشته ی خوب قبول بشی و خود مسیر برات یک ازدواج خوب رقم بزنه . دخترم من کاملا دردت را درک می کنم میدونم سخته ولی غیر ممکن نیست .

سلام عزیزم  دختر خوبم خیلی شرایط سختی داری و حتما فکر می کنی که شرایط تو از همه بدتره و تو بدب ...

ممنونم از لطف و محبتی که ب من دارید ❤🥺

مرسی ک درک میکنید و باهام همدردی کردید 😘

من شهرستانم اینجا هم کتابخونه روزهای تعطیل باز نیست راستش افراد اینجا از کتابخونه زیاد استقبال نمیکنن من برای دومین روز هست که ب صورت منفعل نشستم و غصه خوردم و اشک ریختم درس هم نخوندم ولی انگار ب ضررمه اینا هم چند وقت یکبار این بازی مسخره رو شروع میکنن میدونید من برای این ۲ نفر گریه نمیکنم خودم دیگه کشش ندارم واقعا 

فکر آینده من نیستن پس بقول شما خودم بیش از همه تو سرنوشتم تاثیر دارم 

از خدا میخام کمکم کنه شماهم برام دعا کنید فشار خانوادگی از طرفی فشار کنکور ولی من حتما از پسش برمیام چون خدارو دارم🥺🥀

راستی عزیزم اهل کدوم شهری ؟ شاید بتونی از مشاور مدرسه سابقت هم راهنمایی بگیری . 

اصفهانم 

خیلی وقته با مشاور مدرسه در ارتباط نیستم ازش خبری ندارم