2777
2789
عنوان

عمیقا کم اوردم

144 بازدید | 13 پست

این روزا خیلی سعی میکنم قوی باشم ولی اشک چشمام بند نمیاد هی به سرم میزنه یبار دیگه خودکشی کنم راحت بشم ولی میگم گناه پدر و مادرم چیه که یه عمری منو با هزارتا امید بزرگ کردن.حالم جوریه که حتی با فکر کردن به مرگم احساس ارامش و خوشحالی میکنم توی این سن موهام دونه دونه داره سفید میشه و تیک عصبی گرفتم:)

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آییی منم درس میخونم احساس کم اوردن میکنم گریم میگیره 

کلا ما انگار متولد شدیم برا زجر 

دانشگام نرم ک نمیشه کی تو این دوره دیپلمس ک من باشم 

بخند؛ هیچکس به غمت اهمیت نمیده. آرامش است عاقبت اضطراب ها(بالاخره مام لطف خدا شامل حالمون شد ک فصل دو دار بشیم و از دورهمی خالی  به دورهمی دو ارتقا پیدا کنیم؛ باشد ک فصل سه دار نشویم چون که دیگر نه دل و دماغی برا زدن کاربری باقی میماند و نه شماره ای )

عزیزم من اصلا نمیدونم مشکلت چیه ولی اینو بدون ادما تنها به دنیا میان وتنها هم ازدنیا میرن وتو این مسیر ممکنه همراه های زیادی داشته باشن که یکی ممکنه فقط چند قدم همراه باشه یکی چندسال ولی بالاخره میرن پس اینقد نباید وابسته شد چون زندگی همین هست وبس فقط خودت وخودت هستی که تا پایان راه باید همراه خودت باشی 

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی
عزیزم من اصلا نمیدونم مشکلت چیه ولی اینو بدون ادما تنها به دنیا میان وتنها هم ازدنیا میرن وتو این مس ...

بله میدونم حتی اینقدر اینو به خودم گفتم که خسته شدم ولی باز این قلب لعنتیم اذیت میکنه وقتی فشار و غم زیادی رومه مریض احوال شدم

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

بله میدونم حتی اینقدر اینو به خودم گفتم که خسته شدم ولی باز این قلب لعنتیم اذیت میکنه وقتی فشار و غم ...

خودت میدونی هیچکس نمیتونه بهت کمکی کنه جز خودت پس یه دستی به زانو بگیر وبلندشو قطعا سوگواری که تا حالا کردی کافی بوده دیگه نزار بیشترازاین ازمسیرخارج بشی الان وقتشه برگردی

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی