2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

378 بازدید | 26 پست

عشق قدیمی تونو چجوری فراموش کردین؟

یا وقتایی هوایی میشین چجوری خودتونو آروم میکنید؟

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذر زمان کمرنگش میکنه اما محوش نمیکنه😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

فکر کنم بعد اون شیش سال سینگل بودم

ولی واقعا واقعا دوسش نداشتم و کلا اخلاقم اینه که تا توی یه رابطه ایم طرفو میخام اگر کات کنم دیگه طرف پسر پادشاه هم باشه هیییچ حس و محبتی بهش ندارم

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

فراموش نکردم بعد یک سال و خورده 

آهنگ گوش میدم 

بد خلق میشم

درد دل میکنم با بقیه تا آروم شم

به شمارش که خاموشه زنگ میزنم ک ناامید شم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

فراموش نکردم اصلا فراموش میشه مگه؟بعد از کلی کشمکش دوباره برگشتیم بهم 

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤
لنتی 5 سال گذشته و پررنگ تر داره میشه :(

😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گذر زمان کمرنگش میکنه اما محوش نمیکنه😔

عه توام اینجایی 

چقدر سخته واقعا...

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

هیچ حسی نداری وقتی بفهمی ذات کثیف دارن

کاش بد بود!

روز ب روز بیشتر خوبی هاشو میبینم و میفهم

و بدی های کیس های بعدی....

ما خودمون کات نکردیم، بقیه بهم زدن....

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
عه توام اینجایی  چقدر سخته واقعا...

خیلی سختتر از اونکه فکرشو کنی😔