ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بعضیا میگن دل ب دل راه داره یعنی اونم فکر میکنه...اما نمیدونم تا چه حد صحت داره
امروز بدجوری دلم براش تنگ شده از عید نود و هشت ندیدمش هر روز فکرش پیشمه اما امروز اصلا خوب نبودم دعا کنید برام حداقل ببینمش این دلتنگیه لعنتی داره دیوانم میکنه
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
۹۹٪ آره منم همه میگفتن دیگه تموم شده و اون فراموش کرده و خوشه و تو عزا گرفتی فلان ولی بعد ۵ سال هم ...
انشالله اگه قسمت هم هستید بهم برسید