2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 26 پست
خیلی سختتر از اونکه فکرشو کنی😔

همش میگم بچه بیارم خوب میشم 🖤

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاعر خوب گفته:

کاش فراموشی بگیرم تا سراغتو نگیرم

کاش میشد با پیک آخر همه ی خاطره هامو پس بگیرم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همش میگم بچه بیارم خوب میشم 🖤

عشق واقعی هیچوقت تو ذهنت پاک نمیشه...

هنیشه و همه جا باهاته...

انگار یه گوشه قلبتو تسخیر کرده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عشق واقعی هیچوقت تو ذهنت پاک نمیشه... هنیشه و همه جا باهاته... انگار یه گوشه قلبتو تسخیر کرده

بنظرت اونم بهم فکر میکنه؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بنظرت اونم بهم فکر میکنه؟

بعضیا میگن دل ب دل راه داره یعنی اونم فکر میکنه...اما نمیدونم تا چه حد صحت داره

کاش اونم مثل من عذاب بکشه اگه واقعا دوسم داشت 

کاش دلش برام تنگ بشه

ولی نمیدونم درحد من دوسم داشت یا نه

امروز بدجوری دلم براش تنگ شده از عید نود و هشت ندیدمش هر روز فکرش پیشمه اما امروز اصلا خوب نبودم دعا کنید برام حداقل ببینمش این دلتنگیه لعنتی داره دیوانم میکنه 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

۹۹٪ آره

منم همه میگفتن دیگه تموم شده و اون فراموش کرده و خوشه و تو عزا گرفتی فلان

ولی بعد ۵ سال همین چند هفته پیش پیام داد ک

من فقط تو رو دوست دارمو .....

و البته بیشتر آتیش گرفتم

حالا نمیشه و نمیخوام خیلی بازش کنم دیگه

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
۹۹٪ آره منم همه میگفتن دیگه تموم شده و اون فراموش کرده و خوشه و تو عزا گرفتی فلان ولی بعد ۵ سال هم ...

انشالله اگه قسمت هم هستید بهم برسید

من از بچگی عاشقشم با اینکه الان ۱۵ سالمه 

ولی هرجایی میرم احساس میکنم اونم هست دیوونه شدم:/

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸