tanha82 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 8870 عنوان کاش بعضی حقایق زندگیمون دروغ بود... 571 بازدید | 30 پست بعضی وقتا چیزایی تو زندگی هر کدوم از ما اتفاق میفته که کسی باور نمیکنه ممکنه این مسائل اصلا وجود داشته باشه یا این چنین خانواده هایی هم باشه...کاش خدا لااقل همه رو یه مدل می افرید تا راحت می تونستیم با هم درددل میکردیم و درد هم رو می فهمیدیم...همین...... به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد...... 1401/01/06 | 21:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22814 👌🏻👌🏻 مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
vakana عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2468 شاید نکته جالبش همینه روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
بانوجون0000 عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 2365 واقعا من یه اتفاقاتی تو زندگیم افتاده که مدتها تو شوک موندم
پ_ن_پ عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 3553 بین امام علی هم تو چاه درد دل میکرده هیچ کس نمیتونه محرم راز باشه حرفی که دو نفر ازش اطلاع داشته باشن یک جا نمی مونه🙂 این جهان زندان و ما زندانیان حفره کن زندان و خود را وارهان (مولوی)
tanha82 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 8870 شاید نکته جالبش همینه اصلا جالب نیست بعضیا سختیاشون خیلی بیشتره به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
tanha82 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 8870 بین امام علی هم تو چاه درد دل میکرده هیچ کس نمیتونه محرم راز باشه حرفی که دو ن ... آخه اینجا مجازیه..اینجا هم نمیشه درددل کرد زود میگن الکیه،قصه یه به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
vakana عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2468 اصلا جالب نیست بعضیا سختیاشون خیلی بیشتره من میدونم که چقدر سخته تو هیچ نقشی در ایجاد مشگلاتت نداشته باشی و تحملش کنیاما متفاوت بودن ادما جالبه اگه همه در یک سطح بودیم واقعا به طرز کشنده ای خسته کننده بود روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
tanha82 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 8870 من میدونم که چقدر سخته تو هیچ نقشی در ایجاد مشگلاتت نداشته باشی و تحملش کنی اما متفاوت بودن ادما ... دقیقا منم انگار تو یه مسیری افتادم که بقیه منو حرکت میدن،هل میدن...اینجا هم نمیشه حرف زد میگن مگر چنین چیزی ممکنه!!! به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
vakana عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2468 دقیقا منم انگار تو یه مسیری افتادم که بقیه منو حرکت میدن،هل میدن...اینجا هم نمیشه حرف زد میگن مگر چن ... حتما خیلی برات سختهاگر حس میکنی به کسی نیاز داری میتونی با من صحبت کنی♥️ روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
tanha82 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 8870 حتما خیلی برات سخته اگر حس میکنی به کسی نیاز داری میتونی با من صحبت کنی♥️ خیلی سخته...اصلا بابام یه اخلاق بدی داره...دیووونم کرده...اتفاقایی افتاده که من تقصیری نداشتم ولی همه کاسه،کوزه اش بازم شکست سر من به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
vakana عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2468 خیلی سخته...اصلا بابام یه اخلاق بدی داره...دیووونم کرده...اتفاقایی افتاده که من تقصیری نداشتم ولی هم ... من میتونم درکت کنم🥺میدونم خیلی حالت بده نمیگم ناراحت نباش اما امیدوار باش و اهمیت نده من مطمئنم زودتر از چیزی که فکرشو بکنی این روزای تاریک میگذرن روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
tanha82 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 8870 من میتونم درکت کنم🥺 میدونم خیلی حالت بده نمیگم ناراحت نباش اما امیدوار باش و اهمیت نده من مطمئنم ز ... من هر کاری بتونم انجام میدم،مشورت میکنم..اما همیشه بابام از من ناراضیه...الان تو تاپیک قبلم گفتم تمام اتفاقات این چند روز رو به گوشش رسوندن گفت فردا بلیط میگیرید برمیگردید ..خودش برگشته بود سر کار...تو خونه مکافات دارم به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
vakana عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2468 من هر کاری بتونم انجام میدم،مشورت میکنم..اما همیشه بابام از من ناراضیه... الان تو تاپیک قبلم گفتم ت ... ای بابا امیدوارم زودتر مشکلت باهاش حل بشه و پدرت اصلاح بشه روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
tanha82 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 8870 ای بابا امیدوارم زودتر مشکلت باهاش حل بشه و پدرت اصلاح بشه مرسی ممنونم گلم...ممنونم که درک میکنید بدون اینکه قضاوت کنید به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......