2777
2789
عنوان

شوهرم تا یه چی میشه میگه تموم کنیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم همینه سرهرچی میگه ۱۴تاسکه رومیندازم جلوت گم شو برو ریدم توپدرش ک اینو درست کرد خاک توسرخودم ...

😂 غصه نخور خیلی مردا همینن انگار

بلاخره همه چیز درست میشه

این اصلا نشونه خوبی نیست که از الآن حرف طلاق میزنین

اینجوری قبحش ریخته میشه

یبار جدی و محکم باهاش حرف بزن که دیگه نمیخوای این حرف و بشنوی

با یه مشاور هم صحبت کن

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
گفتم الان میخوام ازم عذرخواهی کنه ولی بلد نیستم چی بگم

عذرخواهیشو بپذیر و دیگه بهش بگو حتی به شوخی این حرفو نزنه، هیچکدوم نزنید تا عادی نشه، بهش بگو با احترام و صمیمیت حرف دلش رو هرموقع عصبانی نبود بگه، شما هم همینکارو کنید تا از هم دلخوری توی دلتون نمونه

من اینوگفتم آذرجون پروپروبهم گفت ما اولی نداشتیم 

واااا چه روئی🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عذرخواهیشو بپذیر و دیگه بهش بگو حتی به شوخی این حرفو نزنه، هیچکدوم نزنید تا عادی نشه، بهش بگو با احت ...

نه میگم میخوام یکاری کنم الان باید ازم عذرخواهی کنه و از دلم در بیاره اما میدومم اهل عذرخواهی نیس

بلاخره همه چیز درست میشه