2777
2789
عنوان

شوهرم تا یه چی میشه میگه تموم کنیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 34 پست
زبان نفهمی شوهر

ببین من دارم طلاق میگیرم و هیچ جوره طرف بدرد نمیخورد

کلاهبردار زن باز دروغگو و هزار تا چیز دیگه بود

اما

شما به اندازه کافی برا حل مشکل تلاش کردی ؟ مشاوره رفتی؟ در مورد ارتباط موثر و چیزایی که کمک کنندس کتاب خوندی؟ تلاشتو برا حل مشکل بکن حسابی که  اگر طلاق گرفتی پشیمون نشی بعدش . یا حسرت بخوری

امیدوارم مشکلات تون حل بشه و به ارامش برسید کنار هم

نه میگم میخوام یکاری کنم الان باید ازم عذرخواهی کنه و از دلم در بیاره اما میدومم اهل عذرخواهی نیس

بنظرم قبل از اینکه اقدام جدی‌تری با هم داشته باشید با مشاور حتما حتما مراجعه کنید و چیز کمی تلقی نکنید این حرف و رفتار رو‌. ممکنه از شما ناراحت و عصبانی باشه و فقط نحوه ارتباط با شما رو بلد نباشه و یا ممکنه به ادامه زندگی با شما تردید داشته باشه، در هر دو صورت مشاوره و بررسی حتما لازمه ، بنظرم با خانواده تون هم در میون‌بگذارید ، در فضایی دوستانه و آرام با نامزدتان مشکل رو ریشه یابی کنید و بگید اگر ادامه به ارتباط ندارد حتما بگه ، اگر هم فکر می‌کنه درست میشه روابط با همدلی درستش کنید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم قبل از اینکه اقدام جدی‌تری با هم داشته باشید با مشاور حتما حتما مراجعه کنید و چیز کمی تلقی نکن ...

البته ممکنه شما از لحاظ روحی آسیب ببینید اما بدونید اگر ادامه زندگی به صلاح نباشه، جلوی یک تصمیم اشتباه تر گرفته میشه. البته من بیشتر فکر میکنم نحوه ارتباط رو بلد نیست. 

گفتم الان میخوام ازم عذرخواهی کنه ولی بلد نیستم چی بگم

بهش بگو اگه قصدت جدی نیس تا جدا شیم هی نمیشه بابت هر چیز کوچیکی بخای بگی جدایی

بهش بگو اینجوری سرد میشی نسبت ب رابطه چون با هر چیز کوچیکی باید نگران جدا شدن باشی

دختر پشمالویی هسم ک همه چیو ب پشمم میگیرم😎✌  خواهرم فاصلتو با من حفظ کن و درخواست دوستی نده حال و حوصله دوس موس ندارم مچکرم❤