2777
2789

بچه ها من خواهرشوهرم با ی مرد وزن وبچه دار ریخت رو هم بعدشم ک اوار شد رو زندگی زنه بیچاره وبا شوهرش فرار کرد ی شهر دیگه و مجبورش کرد زنشو طلاق بده من خیلی ازکارش دلخور بودم وتازگیا باهاش حرف میزنم ولی شوهرم باهاش حرف نمیزد بخاطر کارش ولی مادرشوهرم اونقد رو مغز شوهرم کار کرد ک الان اونم باهاش حرف میزنه الان ک خواهرشوهرم اومده شوهرم مدام میبرتش اینور اونور یعنی مادرش وخواهرش زنگ میزنن بیا ببرم فلان جا نمیدونم چرا خیلی ناراحتم حس میکنم شوهرم نباید بهش رو میداد😔

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

حست اشتباهه.زندگیه هرکس به خودش ربط داره

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم زنگ‌زد ک مادرم گفته بیا خواهرتو ببر تالار منم گفتم میری گف اره منم ناراحتشدم قطع کردم ی پیام دادم ب ما ک میرسه کار داری برا بقیه با کله میدویی بعد زنگ زد فحش داد وقطع کرد

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بالا بری پایین بیای خواهرشه خون خونو می‌کشه ما که مسئول یادآوری خطاهای بقیه بهشون نیستیم خودش بدونه با خدای خودش

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 
الان ناراحتیت از اینه که چرا با خواهرشه یا اینکه چرا اژانسشون شده؟

ن از اینکه حس میکنم اشتی کردنش تایید کار اشتباه خواهرش بود

عزیزم/داستان رو از نگاه خودت نوشتی/صادقانه فکر نمیکنم باشه

یعنی چی

اگه بخاطر اینکه بنظرت کار خواهر شوهرت بد بوده ناراحتی بنظرم ناراحت نباش هر کسی و تو قبر خودش میزارن اگه قبلش جلو خواهرشون و میگرفتن خیلی خوب میشد ولی حالام کاری با رابطشون نداشته باش