2777
2789
عنوان

کیا لیزر موی زائد انجام دادن؟

154 بازدید | 12 پست

راضی هستین؟

من زن عموم کل بدنشو انجام داد الان یه مو نداره

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 

٢ سال پيش انجام دادم

بله راضيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خجالت میکشم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
خیلی خوبه ولی عوارضش😐🥲

نه بابا عوارض نداره

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
فعلا فقط صورت رفتم 5 جلسه 

جواب داد؟

چون میگن برای صورت درست کار نمیکنه

ارررره خیلی

من زیر بغلم شعبه 2جنگل گلستان بود امروز میزدم 3روز بعد رشد داشت خسته شده بودم.تا اینکه دلو زدم به دریا رفتم لیزر .الان هم سفید شده هم در نمیاد الان هر 5یا 4ماه می م برای یادآوری 

به امید خداااااااا شاغل بشم کل بدنمو میرم 

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘