2777
2789
عنوان

تریاک

228 بازدید | 9 پست

بچها من لباس همسرم بوی تریاک میده کمه ولی مطمعنم بو تریاکه. حس بویاییم قویه و چون همسایه خونه پدریم تریاک میزدن ب بوش اشنام. فقط میخام بدونم امکان داره پیش کسایی یا مجاور دود و دم بساطش باشه و بو بگیره؟ بعد بوش تا کی میمونه رو لباس؟ دهنش بو میگیره؟ با سیگارو ادامس ممکنه بوش و پنهون کنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐شوهرت ادمیه ک مواد بکشه؟؟؟اگ نیست شاید پیش کسی بوده 

ن 😔 نیست اون عاشق منه اما ادم ساده اییه یکی دوتا از ادمای اطرافش تریاک و بساط اینجوری دارن ما عاشق همیم دوساله عروسی کردیم...

اما ولی قبلا پیامک مشکوکی از دوستش دیدم ک گفته بود بیا و اومدی سیم مفتولی هم بیار اون پیامک هنوز تو کله منه

تازگیا از اشنایی زمین خریده و برنامه دارن ک بسازن. گاهی میره پیششون. تو گروه وات ساپیشونم عضو شده و یبتر عکس پبک نیک و ی بساطی شبیه تریاک دیدم ک بییه میگفتن نوش جون و فلان و ... خوب پیرهنشو الانم بو میکنم میبینم بوی تریاکه. شب قبلم بغلش بودم رکابی تنش این بو رو‌میداد 😔 نمیدونم نگرانشم از طرفی نمیخام باهاش مث بچه رفتار کنم

خیر متاسفانه تریاک کشیده

ینی حتما باید کشیده باشه تا لباساش بو بگیره؟ ممکنه دودش رو لبتسش نشسته باشه. فقط لباسشه دهن و صورت و دست اصلا. البته دست و صورت و میشه شست. و لی دهن و نمیدونم با ادامس و سیگار میره یا ن 

کشیده خواهر من

😐

اما بوی غذا و دود دم خیابون میشینه رو لباس ادم. تریاک نمیشینه؟ خوب میگم امکان داره ک رفیقاش کشیده باشن ؟!🙁 

راستی بوی تریاک چقد رو لبلس میمونه؟ از صبه پیرهنشو خاستم بشورم ک بورو متوجه شدم تا الان بوش رو لباس هست خیلی کمه ولی من متوجه میشم 

ن 😔 نیست اون عاشق منه اما ادم ساده اییه یکی دوتا از ادمای اطرافش تریاک و بساط اینجوری دارن ما عاشق ...

ینی نمیشه همینطوری عادی بگی چطوریه ک لباست ی بویی میده انگار بوی تریاکی چیزیه دعواتون میشه اگ بگی؟

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .
ینی نمیشه همینطوری عادی بگی چطوریه ک لباست ی بویی میده انگار بوی تریاکی چیزیه دعواتون میشه اگ بگی؟

دعوا نمیشه ناراحت میشه همون پریشب بهش گفتم و با شوخی خنده جمش کردم. اونم با خیال راحت گفت زشته بابا ... تریاک کجا بود 

دعوا نمیشه ناراحت میشه همون پریشب بهش گفتم و با شوخی خنده جمش کردم. اونم با خیال راحت گفت زشته بابا ...

درخواست دوستی بده

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .