2777
2789
عنوان

مهریه زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 60 پست
الان دیگه پولدار بودن بزرگترین ملاکه، خواهشا شعاری حرف نزنین اه

پولداری؟؟ بله ن در صورتی ک تبعیظ قائل بشن وتو سر طرف بکوبن پول داره برای خودش داره باید هم سطح هم باشن 

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دیگه پولدار بودن بزرگترین ملاکه، خواهشا شعاری حرف نزنین اه

اصلااا هم ملاک نیست 

مهم اون ادمیه میاد تو زندگی بعد پول 

پول رو ملاک گرفتن اینقدرر  طلاق زیاد شده

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

مهریه ی خودت چقدره  یا دوست داری چقدر باشه؟ مال عروس معمولا صد تا بیشتر از مال تو باید باشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
مهریه ی خودت چقدره  یا دوست داری چقدر باشه؟ مال عروس معمولا صد تا بیشتر از مال تو باید باشه

چرا مال عروس ۱۰۰ تا باید بیشتر باشه ؟ 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

محترمانه نه گفتن.

مجبورید قبول کنید؟

ربطی به مقدار جهزیه ایشون نداره فقط مهریه ای رو قبول کنید که از عهده اش میایید.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
پولداری؟؟ بله ن در صورتی ک تبعیظ قائل بشن وتو سر طرف بکوبن پول داره برای خودش داره باید هم سطح هم با ...

ایشونم نکوبیدن تو سر طرف ک، بعدشم شما یه جور بی اهمیت نشون دادین پولداری و که انگار ۶۰ سال پیشه و پول چیز مهمی نیس

اصلااا هم ملاک نیست  مهم اون ادمیه میاد تو زندگی بعد پول  پول رو ملاک گرفتن اینقدرر &nbs ...

دقیقاااااا مواافقممم

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

من مهریمو گذاشتم 250 تا سکه 

فقَط همین نه شیر بها نه خونه نه ماشین هیچی 

خانواده شوهرم ماشین حساب در آوردن 250 تا سکه رو به قیمت روز حساب کردن 

بعد عمه شوهرم به بابام گفت یعنی شما میخوایین به این 

قیمت مهریه جهاز بدید؟ 

ما خیلی ناراحت شدیم 

و من واسه اینکه دعوا پیش نیاد 110 تا گذاشتم

متاسفانه عروس شما با مهریه بالایی که گفته میخواد ارزش خودش رو بسنجه منم با این قدر مهریه که گفتم میخواستم ببینم عشقم چقدر ارزش واسم قائل هست میخواستم ارزشم رو بفهمم که حسابی از خجالت ما دراومدن

ایشونم نکوبیدن تو سر طرف ک، بعدشم شما یه جور بی اهمیت نشون دادین پولداری و که انگار ۶۰ سال پیشه و پو ...

😑😑😑😑😑😑

اولا که چون خونه پدر نداشته دلیل نمیشه که خونه شوهر هم نداشته باشه. ثانیا این که نمیتونه جهیزیه بیاره چیز بدیه چون به هر حال زندگی مشترکه ..البته به نظر من اگه پسر خونه داره باید براش جهیزیه برد .......مهریه هم خیلی بالا نگفتن ......فقط طلا رو به نظر من خیلی زیاد گفتن .....من خودم میخوام 100 تومن طلا بگیرم .....خونه و ماشین هم که دیگه وظیفه هر پسری هست که داشته باشه ................وگرنه با این اوضاع نمیشه خونه دار شد شاید

چرا مال عروس ۱۰۰ تا باید بیشتر باشه ؟ 

چون دختر ی خانواده ی دیگست و غریبست برای دلخوشی معمولا مال عروس بیشتره  ک حس کنه برای خانواده ی جدیدشم مهمه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا