2777
2789
عنوان

مهریه زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 60 پست
همون ۱۴ تا هم ۱۴ سال طول میکشه گرفتنش  چون قسطی میشه سالی یدونه سکه

😂😂😂😂😂😂

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مهریمو گذاشتم 250 تا سکه  فقَط همین نه شیر بها نه خونه نه ماشین هیچی  خانواده شوهرم م ...

عزیزم حالا مهریه هیچ میخواد عشق رو بسنجه و حالا الان نمیخواد بگیره 

ولی اینکه ۲۰۰ میلیون طلا و خونه و ماشین میخواد آیا داماد باید داشته باشه اینا رو بخره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

پس چی ملاکه عزیزم😂

همون پولداری من یکی دیگ 🤐🤐🤐🤐

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
خوش به حالتون که ۵_۶ میلیارد براتون اونقدرا زیاد نیس    

مهریه خود من خیلی بیشتر از اینه.شهرمونم واقعا ندیدم از ۳۰۰تا کمتر.مقدار متعارفیه،حداقل تو شهر ما.بعدم اخه اصلا ارزشی نداره.نمیشه گرفت که.الان من بخوام مهر بگیرم چی داره شوهرم؟خونه که حقشه نمیشه توقیف کرد.میمونه ماشین فقط😂که اونم تهش بشه پول ۲۰ ۳۰ تا سکه.بقیم مثل من..مهر بی معنیه کلا الان

[QUOTE=231442248]چون دختر ی خانواده ی دیگست و غریبست برای دلخوشی معمولا مال عروس بیشتره  ک حس کنه برای خانو ...[/QUOTE 

اجازه بده قانع نشم 😐به هر حال هر کس یه نظری داره 

بخوای نخوای مهم هس در حدی که عشق و عاشقی و میشوره و میبره

برا من اولویت نیست 

خب اولش همه چیز ک قرار نیس مهیا باشه 

من دوست دارم زندگیمو خودم بسازم 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
[QUOTE=231442248]چون دختر ی خانواده ی دیگست و غریبست برای دلخوشی معمولا مال عروس بیشتره  ک حس ک ...

اره میتونی قانع نشی چون بیشتر رسومات حرف اول و میزنه  تو خانواده ی ما این رسمه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
عزیزم حالا مهریه هیچ میخواد عشق رو بسنجه و حالا الان نمیخواد بگیره  ولی اینکه ۲۰۰ میلیون طلا و ...

من انقد راحت گرفتم واسه ازدواج که هر خانواده ای آرزوی داشتن همچین عروسی مثل من رو دارن 

ببخشید از خودم تعریف نمیکنما خانواده دار هستم 

خوشگلم، خانوادم خیلی آدم حسابی هستن 

من مفت شوهر کردم یعنی عاشق شدیم منو همسرم

بهش گفتم من با همچیت میسازم من تو چادرم بگی میام باهات زندگی میکنم 

خرید رفتیم من بدل جای طلا برداشتم

فقط بخاطر اینکه عاشق شده بودم

ما تو اوج کرونا عقد کردیم اومدیم خونه مادرشوهرم 

و من جشن مفصل گرفتم که اگر کرونا از بین نرفت دلم نسوزه 

اومدم خونه مادرشوهرم نشستم که شوهرم زندگیمون رو درست کرد بریم خونه خودمون 

الان اندازه سر سوزن نه احترام دارم، نه محلم میذارن، نه حرمتم رو نگه میدارن 

شوهرمم که یادش رفته انگار چقدر عاشق من بود به من میگفت تو فرشته هستی فقط بال نداری انقد که خوبو زن زندگی هستی

من به این نتیجه رسیدم اگر از اول خودتو دست بالا گرفتی 

بالا بالا هامیشوننت اگر نه زیر پا لهت میکنن

مثل من

من انقد خاستگار پولدار داشتم انقد دوستام بودن منو واسه برادرشون میخواستن 

متاسفانه چی شد؟ 

با کوچیک کردن خودم بله گفتم🤕

من انقد راحت گرفتم واسه ازدواج که هر خانواده ای آرزوی داشتن همچین عروسی مثل من رو دارن  ببخشید ...

خب شما هم زیادی کوتاه اومدی 

ان‌شاءالله به چیزی که لیاقتش رو داری برسی 

من انقد راحت گرفتم واسه ازدواج که هر خانواده ای آرزوی داشتن همچین عروسی مثل من رو دارن  ببخشید ...

عزیرم معمولا ادمها ناسپاس هستن. خدا بهت صبر بده

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس