2777
2789
عنوان

مهریه زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 60 پست

الان ۱۴تا هم نمیدن...هرچه قدرم زیاد باشه ریئسی یه قانونی گذاشته ک خانم ۱۴تامیتونه بگیره تمام وکمال ولی بیشتر از اون برای تنوع خودشونه😏

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خانواده دختر باید اول به خودشون یه نگاه بندازن بعد ادعا داشته باشن ،کسی که همچین مهریه ای می خواد با ...

پولداری مگ ملاکه؟؟

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
اونوقت دختره چه امتیازایی داره؟؟؟

هیچی قیافه معمولی نه پول نداره نه شغل تازه ما گفتیم جهاز هم نیاره بخاطر شرایط خانوادگیش  . داداش من هم شاغله یه شرکته یه خونه کوچیک و ماشین صفر هم داره ولی اونا خیلی سنگین گرفتن 

آره ،الان خیلی از پسرهای پولدار هستن که ملاکشون اینه از خانواده ای زن بگیرن که دستشون به دهنشون می ر ...

وااااای واااای به نظر من هر دو باید هم سطع هم باشن نه اون پولدار پولدار ن این بی پول بی پولی......هر چقدرم پولدارم باشی بازم چیزی ازت نمیمونه بنظر من اینا فقط حرف ،حرف مردمع خوشبختی‌ملاکه

وااااای واااای به نظر من هر دو باید هم سطع هم باشن نه اون پولدار پولدار ن این بی پول بی پولی......هر ...

پسر باید چند پله ای از خانمش بالاتر باشه ولی فاصله نبایدزیاد بشه چه تحصیلات چه پول چه خانواده

پسر باید چند پله ای از خانمش بالاتر باشه ولی فاصله نبایدزیاد بشه چه تحصیلات چه پول چه خانواده

بله درسته

چه زیاده خواه 

فردا ازدواج کنه چی میشه

ادم دیده بگیرین نه ندیده 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸