2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه برنامه ای استفاده کردین؟

برنانه کالری شماری زیره رو من دارم،بشقاب،کرفس و... هم هستن،من با بچه های نی نی سایت میگیرم،و سرگروه هم دارم،خیلی خوبه این جوری خیلی بهتر از تنهاییه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
سلام منم خیلی مشکل وزن دارم چندین روش رفتمو نتیجه نگرفتم میشه لطفا راهنمایی کنید

اینترنت سرچ کن رژیم 5به2 میاره برات، من باهاش تو کمترین زمان و کمترین گرسنگی حداقل هفته ای یک کیلو کم کردم 

من سالم خوری می کنم  حذف کامل شیرینی جات و تنقلات و ... خوردن سبزیجات فراوان و آب زیاد  ...

با نظرتون موافقم کاملا من میوه سبزی هم بخاطر معده دردم  و خالی بودن معده بعد غذا میخوردم و با سالم خوری و کم خوری شیش کیلو کم شدم پارسال

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

با نظرتون موافقم کاملا من میوه سبزی هم بخاطر معده دردم  و خالی بودن معده بعد غذا میخوردم و با س ...

خیلی عالی 

امیدوارم همیشه توی ایده ال هاتون زندگی کنید 

منم ۳۳ کیلو کم کردم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
خیلی عالی  امیدوارم همیشه توی ایده ال هاتون زندگی کنید  منم ۳۳ کیلو کم کردم

ممنونم همچنین شما

ماشالا به این اراده ۳۳ کیلوخیلی عالیه

ایشالا که همیشه به اهدافتون برسید

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

ممنونم همچنین شما ماشالا به این اراده ۳۳ کیلوخیلی عالیه ایشالا که همیشه به اهدافتون برسید

سپاس مهربون

مانا باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد