2777
2789

احساس پوچی شدید میکنم نسبت به زندگی میل به زندگیو از دست دادم چند ماهه هروز دلگیرم و میل به خودکشی دارم قرص ضد افسردگی هم مصرف میکنم ولی موثر نیست هروز با خستگی روزمو شب میکنم میدونم الان صبحه و اکثرا خوابن ولی دوس دارم حالمو به یه نفر که منو درک میکنه بگم شاید ازین دلگیری روز و شبم یذره کم بشه فکر میکنم زندگی الکیه و نمی دونم حال بدمو چجوری توصیف کنم فقط میل یه مردن دارم ازتون خواهش میکنم اگر حسمو درک میکنید یا قبلا تجربه کردید بگید چجوری ازین حال خودمو نجات بدم 

میدونم حالمو

ادمایی ک بهت حس بد میدن رو حذف کن یا کمرنگ کن اوکی میشی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم حالمو ادمایی ک بهت حس بد میدن رو حذف کن یا کمرنگ کن اوکی میشی

دختر گوشه گیریم و فقط یه دوست دارم انقدی ادم دورم نیست ک بخام حذف کنم قبلا اونایی ک باید حذف میشدنو حذف کردم این حسم درونیه و از کسی بدی ندیدم خودم این جوری شدم و میل به خودکشی دارم 

دختر گوشه گیریم و فقط یه دوست دارم انقدی ادم دورم نیست ک بخام حذف کنم قبلا اونایی ک باید حذف میشدنو ...

اخه چرا

پس وقتشه از پیله تنهایی بزنی بیرون

ادمای جدید تجربه های جدید 

حداقلش اینه ی مدت سرت گرم میشه و حال و هوات عوض میشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

عزیزم همه ی مادراین دنیا رسالتی داریم اگه برنامه ی زندگی پس از زندگی رودانلود کنی چندقسمتش روببینی کسانی که تجربه ی نزدیک به مرگ داشتن بهترین راهنمایی روبه آدم میکنن کتاب آن سوی مرگ ودرآغوش نوریک روهم حتما بخون لطفا ایناروپشت گوش ننداز این سختی ها همه مراحلی درجهت تکامل روحی ومعنوی ماست ارتباطت روباخدا زیاد کن من هم یه روزی حال توروداشتم چه بسا خیلی بدتر ...الان دوست ندارم حتی بهشون فکر کنم چیزایی که اون موقع توذهنم فاجعه بود ودنیاروبرام پوچ کرده بودالان درنظرم پوچه سعی کن باکمک کردن به دیگران نرنجیدن ونرنجاندن خودت روبه آرامش برسونی برات از خدای مهربون بهترین ها روآرزومیکنم دوست خوبم

دختر گوشه گیریم و فقط یه دوست دارم انقدی ادم دورم نیست ک بخام حذف کنم قبلا اونایی ک باید حذف میشدنو ...

عزیزم دارو به تنهایی هیچ اثری نداره .

اول از همه باید ساعت خوابت رو تنظیم کنی.

حتما روزی یک ساعت ورزش کن تا هورمون های بدنت تنظیم بشه.

رژیم غذایی ات رو تغییر بده و غذاهای مقوی بخور.

به جای فکرو خیال های بیهوده ،برای آیندت برنامه ریزی کن.

عزیزم دارو به تنهایی هیچ اثری نداره . اول از همه باید ساعت خوابت رو تنظیم کنی. حتما روزی یک ساعت و ...

خوابم ک با قرص تنظیمه فقط ورزشو باید شروع کنم خودمم حس میکنم با ورزش شاید حالم بهتر بشه اگر بتونم از تخت بلندشم 

عزیزم دارو به تنهایی هیچ اثری نداره . اول از همه باید ساعت خوابت رو تنظیم کنی. حتما روزی یک ساعت و ...

منم بای پولارم و از دارو درمانی هم نامید شدم تو فکرم داروهامو قطع کنم چون اونجور ک باید فکر نمیکنم تاثیر داشته 

منم بای پولارم و از دارو درمانی هم نامید شدم تو فکرم داروهامو قطع کنم چون اونجور ک باید فکر نمیکنم ت ...

باید با دکترت صحبت کنی تا داروهاتو عوض کنه یا دوزشون رو تغییر بده.عزیزم ورزش رو از همین امروز شروع کن تا حدی که ضربان قلبت تند بشه و عرق کنی .این از صدتا دارو هم بیشتر بهت کمک میکنه .رقص هم خوبه ولی حتما باید فعالیتی باشه که حسابی خسته بشی.🌹