samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 عنوان سلام 156 بازدید | 24 پست سلام عزیزان چند شب پیش سرسفره شام بابام از همسرم پرسید دست پخت زنت بهتره یا مادرت گفت مادرمدوباره چند روز پیش بهمتو دعوا گفت بخاطر دست پختت روم نمیشه کسیو دعوت کنمدلم شکست ناراحت شدم امشب رفته رو مخم نمیدونم چیکار کنم😔 لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست 1401/01/06 | 05:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
73faezeh77 عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 17538 برا مهمونات همیشه جوجه درست کن.... هم راحته... هم خوشمزست
جووووووووووون عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 992 بگو مجبور نیستی میتونی نخوری 😐 میتونی غذا از بیرون بگیری مهمون دعوت کنی 😐
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 برا مهمونات همیشه جوجه درست کن.... هم راحته... هم خوشمزست جاشو ندارم لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
پیشی_هسدم عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 8399 دسپختت واقنی بدع؟!😐💞 i don't have a specific personality my behavior depends on yours. INTJ🥷🏻
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 بگو مجبور نیستی میتونی نخوری 😐 میتونی غذا از بیرون بگیری مهمون دعوت کنی 😐 آره یه بار باید اینکارو انجام بدم پیشنهاد خوبی بود لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 دسپختت واقنی بدع؟!😐💞 ن والا اینجوری ک ایشون میگه بدم نیس لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
نسیمه123 عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4924 آره یه بار باید اینکارو انجام بدم پیشنهاد خوبی بود با اینطور جواب دادن فقط زندگی خودت رو تلخ تر میکنیتوجه نکن وجواب نده ،چندتا ادویه مختلف ،عصاره بخر رو غذا امتحان کن چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
پیشی_هسدم عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 8399 ن والا اینجوری ک ایشون میگه بدم نیس ولی خوبع؟!😐کلیپای آشپزی ببین بیشتر آشپزی کن بهتر میشی i don't have a specific personality my behavior depends on yours. INTJ🥷🏻
s_a_h_e_l_l عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 یه غذا درس کن که انگشت به دهن بمونه بعد دستپخت هرکی یه خودش ربط درع ونمیدونم بعضیا دستشون خوشمزه اس من از همون ده سالگی همه ازغذاهایی که درس میکردم تعریف میکردن
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 ولی خوبع؟!😐 کلیپای آشپزی ببین بیشتر آشپزی کن بهتر میشی من اوایل ازدواج بلد نبودم خوب غذا درست کنم چون تو مجردی درس و کار اجازه نمیداد اما الان ک دوساله گذشته دست پختم خوب شده اما ایشون همچنان از غذاهای مادرش خوشش میاد لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
پیشی_هسدم عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 8399 من اوایل ازدواج بلد نبودم خوب غذا درست کنم چون تو مجردی درس و کار اجازه نمیداد اما الان ک دوساله گذش ... بابای منم اینجور بود بعد الان دلش میخواد سه بار نهار میخوره چون از دستپخت مامانم خوشش میاد i don't have a specific personality my behavior depends on yours. INTJ🥷🏻
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 با اینطور جواب دادن فقط زندگی خودت رو تلخ تر میکنی توجه نکن وجواب نده ، چندتا ادویه مختلف ،عصاره ب ... میدونی الان دلم میخواد برم غذادرست کنم بخوزم بعد بگم تو برو خونه بابات غذاتو بخور زور داره برام خیلی از خانما هستن ک وقتی بچشون بدنیا میاد ب غذا اهمیت نمیدن ولی خدا میدونه هروقت اومده خونه سعی کردمغذاش آماده باشه الحمدلله ولی جای تشکر اینجوری جواب بگیری خیلی زور داره لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 بابای منم اینجور بود بعد الان دلش میخواد سه بار نهار میخوره چون از دستپخت مامانم خوشش م ... الان مادر بزرگت درقیدحیاته؟چقدر طول کشید تا پدرت اینجوری شد؟ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
پیشی_هسدم عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 8399 الان مادر بزرگت درقیدحیاته؟چقدر طول کشید تا پدرت اینجوری شد؟ بله سه سال😐💞 i don't have a specific personality my behavior depends on yours. INTJ🥷🏻