2777
2789
عنوان

قسمت؟!

186 بازدید | 21 پست

شما قبول دارید همه چی از قبل نوشته شده؟

یعنی اخرهمه چیز همون میشه که خدا نوشته ؟ 

اصلا امکان داره اونی که میخوایم و مارو نمیشناسه

قسمتمون باشه؟ بشناسه ی روز ؟ 

معجزه نصیب ما ادمای عادی هم میشه؟؟….🥲😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به نظرم این یه چیز الکیه که یه سری هی خودشونو باهاش گول بزنن

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

ببین به نظر من خدا یه چند راهی رو جلوی پامون گذاشته که اسمش رو گذاشتن قسمت

یعنی از این چند حالت بیرون نیس زندگیت

اونکه کدومشو انتخاب کنی و واردش بشی با خودته

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰
ب قسمت و شانس اعتقاد ندارم

داشته باش 

تو شرکت یه دختر بی سواد داریم ولی با فامیل مدیر عامله

امسال برای تبدیل وضعیت امتحان گرفتن خودم نفر دوم استان بودم ایسون نفرای اخر بودند به راحتی اسامی ترازهای بالا رو خط زدند یه بیسواد رو برداشتند بخدا شانس هس نگو نیس 

داشته باش  تو شرکت یه دختر بی سواد داریم ولی با فامیل مدیر عامله امسال برای تبدیل وضعیت امتحا ...

قبول دارم منم از این چیزا دیدم یوقتایی یچیزایی عجیب و یهویی جور میشه 

ببین به نظر من خدا یه چند راهی رو جلوی پامون گذاشته که اسمش رو گذاشتن قسمت یعنی از این چند حالت بیر ...

آره یجورایی قابل قبوله، خواستن و دلبستن به ادما چی؟

در حد جنون یکی و میخوام ، اما رسیدنش بهم معجزه میخواد

میشه نمیشه ، دارم دیوونه میشم نمیدونم اینده چیه 

به شدت اعتقاد دارم به قسمت.من خیلی سختگیربودم تو ازدواج،هرکی میومد خواستگاری ندیده رد میکردم،انگار میترسیدم از آینده ای که معلوم نیس چی بشه،نگو یه نفر که الان میشه شوهرم یه ساله تعقیبم میکنه و از این و اون تحقیقم میکنه دنبالم میاد ولی من اصلا نمیدونم این قضیه رو،نمیدونم چی شد من که انقد سختگیر بودم بهش جواب مثبت دادم خدا رو هم شکر میکنم،اصلا فک نمیکردم من از همه جا بیخبر باشم ولی یکی یه سال فکر من باشه،از اون روز تا حالا به شدت به قسمت اعتقاد دارم.من وقتی خواستم ازدواج کنم به هیچ چیز بجز اخلاق و باطنش توجه نکردم،نه پول برام مهم بود نه موقعیت اجتماعیش،فقط اخلاق و باطن پاک مهم بود،بعد ازدواج دیدم علاوه بر اخلاق و چشم و دل پاک همه چی داره،از خدا فقط دل پاک بخواین،بقیه ش دنبالش میاد

خدا قسمت همه مجردا از جمله خودم برای منم دعا کن لطفا

ان شاالله هرچی مصلحتته همون قسمتت بشه عزیزم،من همه خواستگارامو رد میکردم بعدش میگفتم چرا ازدواج نمیکنم؟نگو قسمت یه ساله دنباله منه و خودم خبر ندارم،به قول مامانم این همه گفتیم نه که این بشه آره،من خیلی دو دل بودم سر ازدواجم،آخرش گفتم نه،که شوهرم زنگ زد خونمون باهام صحبت کرد یه جور عجیبی همون پشت تلفن گفتم آره،،بااینکه قبلا اصلا نمیشناختمش غریبه غریبه بود،ولی میخوام اینو بگم قسمت میاد آدمو پیدا میکنه،فقط هیچی رو نباید به زور از خدا خواست،من گفتم خدایا اگه به مصلحتم هس این وصلت جور بشه،اگه مصلحتم نیس جور نشه،الان شد و خداروشکر میکنم،از خدا میخوام همه جوونا خوشبخت بشن ما هم همچنین