پس اونوقت قدرت انتخابو اختیارو خدا واس ی چی به ما داده ؟
دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓 خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستیدنذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینش برای منم سوال، یجا متن خوندم میگفت اگه قسمت باشه میشه ! سرهمین فکرم درگیر شد. واقعا دنیا جای ع ...
میشه ما راهشو بلد نیستیم
دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓 خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستیدنذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑
اره عزیزم معجزه اتفاق میوفته باور کن....توی اپلیکیشن لیوم یکی از دخترا اون دفعه میگفت من هر چی که ارزو دارم و مینوسم و از قبلش از خدا تشکر میکنم و نتیجشو دیده بود
اخه سن منم کم نیس یعنی تا حالا کسی تو قسمت و سرنوشتم نبوده
از کجا میدونی کسی نیس تو قسمتت؟همیشه به خدا اعتماد داشته باش،از خدا بخواه هر وقت و هرکی به مصلحتته همونو قسمتت کنه،شاید بعضی وقتا ما یه چیزی بخوایم خیلی زودم بخوایم درصورتیکه شاید مصلحتمون چن سال دیگس،اون موقع میبینیم خیلییم خوب شد که دیر شد،ان شاالله قسمتت هرکی و هروقت هس بهترین باشه خوشبخت خوشبخت باشی.همه جوونا خوشبخت بشن ان شاالله❤