2777
2789

ترجیحا متولد ۸۰ تا ۸۳ جواب بده 

بقیتون(۸۴ب بعد) ب دلیل بلوغ و قاطی کردن هورمونا طبیعیه بدتون بیاد😂💔😂😂

من از بین فامیل دلم میخاد با ۳۰ درصدشون رفت و آمد کنم خوشم نمیاد نمیدونم چرا 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفرم بخدا😑😂

امشب یکیشون اومده منو خواستگاری میکنه واسه پسر بی کار بی عرضش😂😂

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

بچه ها میشه بگین چطوری اسکرین شات بزارم ک بتونم حذفش کنم

😐

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بلد نیستم اگه میدونی بهم بگو تازه واردم

همینجا ک میخای تایپ کنی دقیقا بالاش رو نگاه کن ی عکس گالری(مربع) شکل هست بزن روش وارد گالریت میشه از اونجا بزار بعد هم ۳ نقطه پایین پستت هست بزن پاک میشه 

چون دهه هشتادی ها تو همه تاپیکا میان حتی اگه بگی  فقط دهه شصتی ها یا هفتادی ها بیان منم اومدم&n ...

چرا بعضیاشون انقد دخالت میکنن