2777
2789

دلم تنگه برای کسی که حتی روحشم خبر نداره عاشقشم

وسط گشت و گذار یادش میوفتم وسط مهمونی میگم کاش کنارم بود وسط عروسی بودنشو کنارم میخوام

لحظه به لحظه زندگیمو باهاش تصور کردم

حس میکنم خدا مارو مخصوص هم آفریده

اما میترسم اگه اون هیچ وقت نیاد جلو و از من خوشش نیاد چی؟💔

+شما هم  بگید از دلتنگیاتون

دلتنگ کسیم که بلاکش کردم واخرین پیامش این بود سرم درد میکنه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بلاکش کردی؟

رفت رو اعصابم کل روز نبودش اخرشب سر تایم مقرر پیام نداد از صبح باهم بحث داشتیم اگه بلاکش نمیکردم دعوای میشد شدید

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
رفت رو اعصابم کل روز نبودش اخرشب سر تایم مقرر پیام نداد از صبح باهم بحث داشتیم اگه بلاکش نمیکردم دعو ...

خب از بلاکی درش بیار

نمیشه که هر روز پیام بده و سر موعدمقرر بیاد عزیزم 

کار و گرفتاری پیش میاد بعضی وقتا

شاد باش ، خوب یا بد زندگی جریان دارد 😊

من هر دقیقه هم ببینمش بازم کمه برام

ولی از دیروز خبری ندارم ازش

میدونی بدی دلتنگی کجاس؟اینکه دلت داره له میشه ولی تو باید پاشی و مثل قبل زندگیتو بکنی و انگار نه انگار،به هیچ جای دنیا نیست(:

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
عزیزممم اگه حس میکنی دردل ارومت میکنه بگو

اخه چی بگم😔😔

هنوز ۲۱ سالم نشده کلی درد کشیدم

یکیو بهش علاقه داشتم که سر یه موضوعی بی متطق شد رفت

ابجد گرفتم دیدم جفت نیستیم بعد گفتم الکیه ولی اکه فا...ل خرافاته این چرا درست درومد چرا من هرروز باید دعوا داشته باشم

انقد سنگین شدع قلبم، والله من تحمل دردو ندارم، ازین میسوزم که چرا خرافه درست درومده

🚫😁No Sign

چند سال پیش منو پسر خالم عاشق هم شدیم ولی من حس عذاب وجدان داشتم چون اگه خانواده ها میفهمیدن نتیجه خوبی نداشت مجبور شدم ازش فاصله بگیرم همو دوست داشتیم اما نمیشد باهم باشیم حس و علاقمو پنهان کردم و سرد رفتار کردم تا اونم بکشه کنار و فراموش کنه سخت بود مجبور شدم دروغ بگم بهش حسی ندارم بلاخره قبول کرد و رفت و بزرگتر شدیم چند سال گذشت اما دیگه کمتر تو جمع های خانوادگی که هستیم میاد همش خالم میگه سرکاره و مشغوله نمیاد. عید دیدنی که دیدمش فقط اومد سلام کرد و باز دوباره رفت. دلم براش تنگه. مردونه تر شده عاقل تر شده کاری شده. گاهی فکر میکنم اگه باهم میموندیم اخرش چی میشد؟ اگه خالم میفهمید اگه بابام میفهمید چی میشد؟ کار درستی کردم یا نه؟ این حسه هنوز باهامه به هیچکسم تا حالا نگفتم. فیلم دوباره یاد هندوستان کرده ولی نمیخوام بهش فکر کنم.

خب از بلاکی درش بیار نمیشه که هر روز پیام بده و سر موعدمقرر بیاد عزیزم  کار و گرفتاری پیش میا ...

عزیزم من کل اسفندووو درکش کردم با دلتنگیای شبانم جنگیدم چرا چون آقا کار داشت خسته میشد ...ما کل روز باهم در ارتباط نیستیم به جزشبها که باهم حرف میزنیم یعنی اون تایم هیچکدوممون کار نداریم بعد من از قبل عید مریض بودم نتونستیم بریم بیرون و جو بدی بود خونمون الان خوب شدم چندبار بهش گفتم من حوصلم سر رفته بریم بیرون برااساس تایپیک اخرم این مدت عید خواهراشم ازش توقع داشتن بعد امروز از صبح رفته بیرون و اینور اونور بعدازظهر زنگ زد جواب ندادم بعد دیدم شب شد پیام نداد زنگش زدم گفتم کجای گفت خونه منم بلاکش کردم