2777
2789
عنوان

با عشق چه کنم😔🚶

315 بازدید | 32 پست

خانوادم به دلیل مناسب نبودن خانواده طرف مقابلم گفتن رابطتو باهاش بهم بزن، طرف مقابلم بهم گفت من تلاشمو میکنم بازم میام ولی حالم خیلی بده، دوری ازش واقعا برام سخته چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خانوادم مخالفن اما ن بخاطر مناسب نبودن خانواده پسره 

عزیزم زندگی ما ک تا اینجا بد بوده از این به بعدم میگذره اخرش خاکمون میکنن دیگه 💔😔🙃

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

فقط باید سر کرد... این دل هیچ جوره آروم نمیگیره تا وقتی که به یار برسه...🙂💔

نمیتونم طاقت بیارم هنوز چند ساعت بیشتر نگذشته حتی خداحافظی نکردیم گفتیم فعلا

فقط به خاطر اینکه خانوادش به خانوادمون نمیومدن وگرنه جفتمون هدفامون اخلاقامون اوکی بود

منم خانوادم مخالفن اما ن بخاطر مناسب نبودن خانواده پسره  عزیزم زندگی ما ک تا اینجا بد بوده ...

سخته خیلی، اینکه طرف مقابلت هیچ ایرادی نداشته باشه جز خانوادش خیلی برام دردناکه به خاطر خانوادم روی دلمو بستم

سخته خیلی، اینکه طرف مقابلت هیچ ایرادی نداشته باشه جز خانوادش خیلی برام دردناکه به خاطر خانوادم روی ...

درکت میکنم منم توی همین چاه گیر کردم خودش مشکلی نداره اما بخاطر ی ادم پست و بی وجود نمیتونم بهش برشم و این درد ناکه با این حال هنوزم باهمیم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

درکت میکنم منم توی همین چاه گیر کردم خودش مشکلی نداره اما بخاطر ی ادم پست و بی وجود نمیتونم بهش برشم ...

ماعم سخته دل کندن حتی اومدم دیدم برام نوشته حلالم کن تا ادامه بدم نمیتونم طاقت بیارم بدونش عادت کردم وابسته شدم بد

از چه نظر خانواده هاتون به هم نمی‌خورد؟

مادر پدر جدا شدن به دلیل بد سرپرست بودن و یه سری مسائل، خونشونم خیلی پایین تر از محل ماس، در صورتی که ما اینجوری نیستیم یه خانواده نرمال تو یه جای متوسط رو به بالای شهرمون