2777
2789
عنوان

با عشق چه کنم😔🚶

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 32 پست
ماعم سخته دل کندن حتی اومدم دیدم برام نوشته حلالم کن تا ادامه بدم نمیتونم طاقت بیارم بدونش عادت کردم ...

درک میکنم 💔ای کاش به جای قلبم ی سنگ تو سینم بود 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مادر پدر جدا شدن به دلیل بد سرپرست بودن و یه سری مسائل، خونشونم خیلی پایین تر از محل ماس، در صورتی ک ...

با خانواده ت صحبت کن، اگه بین تون عشق و علاقه وجود داره، شغل مناسبی هم داره و میتونه یه زندگی رو اداره کنه قبولش کن. بعدا حسرت نخوری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دارم درد میکشم هیچ راهی نداره یعنی چشمم فقط به خدا باشه؟🚶

اره شاید معجزه ای شد صبر کن البته مث من ساکت نباش حقتو بگیر 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ماعم سخته دل کندن حتی اومدم دیدم برام نوشته حلالم کن تا ادامه بدم نمیتونم طاقت بیارم بدونش عادت کردم ...

حتما تاپیک اولمو بخون از اخر شروع کن خوندن تاپیکام خواستی نشون مامانت بده از طرف منم بهش بگو کسایی ک همو دوست دارن گذشت تو زندگی خیلی میکنن احتمال خوشبخت شدنشون زیاده ولی اگر یک درصدم نشد نهایتش طلاقه ن حسرتی ک هیچ وقت از دلت نمیره عقده نمیشه 😭

با خانواده ت صحبت کن، اگه بین تون عشق و علاقه وجود داره، شغل مناسبی هم داره و میتونه یه زندگی رو ادا ...

همین الان توی حسرتم، همین الان دارم دیوونه میشم

میگن به خاطر باباش به خاطر محل زندگیشون نه

وگرنه ما هم رشته ایم هم راه و شغلیم با هم میرفتیم جلو

همین الان توی حسرتم، همین الان دارم دیوونه میشم میگن به خاطر باباش به خاطر محل زندگیشون نه وگرنه م ...

پس باهاشون صحبت کن، بگو دوسش دارم، بگو این چیزا برات مهم نیست. بگو بعدا پشیمون میشید، دوست دارین من یه زندگی داشته باشم که با حسرت باشه؟ دوست دارید افسرده بشم؟ 

خیلی دارم درد میکشم هیچ راهی نداره یعنی چشمم فقط به خدا باشه؟🚶

تاپیک اخرما بخون 😭

به مامانت بگو نزار دین دوتا جوون گردنت باشه من 

کاش تاپیک هاما بخونی بهش نشون بدی یا تعریف کنی 

دوست داشتم اینقدر قدرت داشتم که همه عاشقای دنیارا بهم میرسوندم و مخالفت با عشق را جرم میزاشتم 

خدایا 😭

پس باهاشون صحبت کن، بگو دوسش دارم، بگو این چیزا برات مهم نیست. بگو بعدا پشیمون میشید، دوست دارین من ...

گوش نمیدن میگن دوس نداریم طلاق و چشم گریون بیای اینجوری هم باشه پشتیبانت نیستیم، میدونن من تنهام دست میذارن روی نقطه ضعفم، حالم از تنهایی خودم داره بهم میخوره

گوش نمیدن میگن دوس نداریم طلاق و چشم گریون بیای اینجوری هم باشه پشتیبانت نیستیم، میدونن من تنهام دست ...

عزیزمم، با یه مشاور صحبت کن. یا نمیتونی به یکی بگی که راضیشون کنه؟ آخه الان دیگه اختلاف طبقاتی کهنه شده.

عزیزمم، با یه مشاور صحبت کن. یا نمیتونی به یکی بگی که راضیشون کنه؟ آخه الان دیگه اختلاف طبقاتی کهنه ...

نمیذارن برم پیش مشاور، میترسن مشاور اوکی بده، هیچکس

خانواده من خودشون مثلا مشاور بقیه هستن

خدا فقط کمکم کنه برام دعا کنین

همین الان توی حسرتم، همین الان دارم دیوونه میشم میگن به خاطر باباش به خاطر محل زندگیشون نه وگرنه م ...

از طرف من بگو هیییچ وقت حق نداریت کسیو بخاطر چیزی ک توش اصلا دخالتی نداشته قضاوت کنید مگه خودش خواسته تو اون خانواده باشه 

بگو از چیزی ایراد بگیرید ک خودش توش دخیل باشه 

الان به حدی عصبیم که ....

بگو از خدا بترسید به بزرگی خودتونم ببخشید که طرف دست خودش نیست ک تو چه خانواده ای به دنیا اومده