2821
2789
عنوان

دروغگویی شوهر

285 بازدید | 14 پست

بنظرتون چیار کنم خانوادگی کلا به همسراشون دروغ میگن منم هرکاری میکنم درست نمیشه البته چون خیلی از لحاظ فرهنگی باهم فرق داریم من اکثرا باکارایی که میخواست انجام بده مخالف بودم اونم دیگه یادگرفته برای اینکه دهن منا باز نکنه همه کاراشا یواشکی و با دروغ پیش میبره بنظرتون چیکارکنم

نیلوفر هستم  

درست بشو نیست

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

این کلمه منا  کاراشا  زیاد تو سایت میبینم 

لحجه کجاست؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوبه خودت قبول داری اشتباهتو....توهم بهش دروغ بگو بعد که فهمید و اعتراض کرد بگو ببین چقدر حس بدی داره

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
این کلمه منا  کاراشا  زیاد تو سایت میبینم  لحجه کجاست؟

ما اصفهونیا اینطوری حرف میزنیم احتمالا ایشونم اصفهانی باشن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
این کلمه منا  کاراشا  زیاد تو سایت میبینم  لحجه کجاست؟

اصفانیه 😁

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

خب دیگه همون مخالفت شما علت دروغ و پنهان کاری هست. اگه میخوای کمتر اینکارو کنه باید اعتمادشو جلب کنی. مثلا تا یه چیزی میگی درجا مخالفت نکن. اول نشون بده موافقی بعد به مرور و غیرمستقیم دلایل منطقی بیار که اون تصمیم غلطه اینجوری میره تو ناخودآگاهش و منصرف میشه و به شماهم دروغ کمتر میگه. میگم کمتر چون آدمی که عادت به دروغ پیدا کرده خیلی بعیده اصلا دروغ نگه دیگه. ولی امید داشته باش میتونه بهتر شه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
یعنی بذارم هرکاری خواست بکنه

نه از اول گیر دادی چه بخوای چه نخوایی کاراشو انجام میده میتونی جوره دیگه اعلام مخالفت کنی ولی الان فعلا هیچی نگو تا یاد بگیره بیاد حرفاشو با تو بزنه نه با یکی دیگه .اینجوری دیگه از کارایی که خودش میدونه خوب نیست دست بر میداره مطمئن باش.

من ازش خستع شدم

منم دیگه ولش کردم با خودم عهد کردم دیگه کار به کارش نداشته باشم... دو سه روزه چیزی نمیپرسم نه میدونم کجا میره میاد نه میدونم چیکار میکنه...حقیقتا اعصاب خودمم ارومتره

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز