2777
2789
نه گفته اون زنه بچه میده که اونم نداده بعدشم نزاشته بچه بیاد تا دیده این از پرورش گاه اورده گذاشته ح ...

چرا قبل از اینکه زن دوم بگیره هیچ تلاشی برای درمان نکرد؟؟

چرااصلا توضیح نداد چطور یه دختر مجرد تشخیص عدم تخمک گذاری داد؟؟ 

چون آزمایشات و سونوگرافی های عدم تخمکگذاری طولانیه الکی نیست که بری دکتر بگه عدم تخمگذاری!!! 

چندبار پرسیدیم چرااینارو جواب نداد

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا قبل از اینکه زن دوم بگیره هیچ تلاشی برای درمان نکرد؟؟ چرااصلا توضیح نداد چطور یه دختر مجرد تشخی ...

منم برام سواله اصن مگه بچه ۱۹ساله چه اتفاقی براش میفته که بره این ازمایشاتو بده؟

حالا باز تگه سنش بیشتر بود میگفتیم عفونت گرفته ازین طریق رفته پیگیری کرده یا هزار تا چیزه دیگه

من مجردیم یه بار هم دکتر زنان نرفتم

دوباره میسازمت💪

میخوام بزنم تو کار داستان نویسی

میترسم بترکم😂

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
منم برام سواله اصن مگه بچه ۱۹ساله چه اتفاقی براش میفته که بره این ازمایشاتو بده؟ حالا باز تگه سنش ب ...

دقیقا ادم فوقش یه پریودش جابجا میشه دیگه میره دکتر قرص میده برای تنظیم

اونم تو خانواده ای که دختر ۱۹ساله رو به زور شوهر دادن و به قول خودش ازدواجش دیر شده بودو مجبورش کردن

به نظر نمیاد انقدر پیگیری کرده باشن 

حالا ایشالا که خداشفا بده

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸