2777
2789

خدایاا چرا همیشه دیر میرسم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم از اونجایی بودم که اسم بچه را عباس گذاشتن

بعدش اینم رفته از پروشگاه بچه اورده مادر شوهر وپدر شوهرش مرده اون زنه هم یه پسر دیگه اورده بعدم اون زن رو هم اوردن سهر خودشون الان اون زنه پسر اینو هی میگفته تو پرورش گاهی هستی از این حرفا دیگه بعدشو نزاشت

بعدش اینم رفته از پروشگاه بچه اورده مادر شوهر وپدر شوهرش مرده اون زنه هم یه پسر دیگه اورده بعدم اون ...

وا خب از اول بچه از پروشگاه میوردن 

البته فک کنم کلن دروغ بود👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

🥰
بعدش اینم رفته از پروشگاه بچه اورده مادر شوهر وپدر شوهرش مرده اون زنه هم یه پسر دیگه اورده بعدم اون ...

اصلا بهزیستی از اول چک میکنن یکی از شرایط سرپرستی این هست که بچه دیگه ای نداشته باشه خانواده،و از اول بچه با بهزیستی در تعامل هست با واقعیت بزرگ میشه ،مثل فیلم ها نیست یهو مواجه بشه با واقعیت،داستانش پر از گاف بود،کلا استارتر هر پارتی می‌گذاشت صبر میکرد دقیقا دو سه صفحه بره جلو بعد پارت بعدی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یکی تعریف کنه چی بوده من تا رفتم ترکیده بود

خانم بچه دار نمی شده  و ازدواج کرده بعدش خانواده شوهرش گفتن پسرمون باید زن دوم بگیره اولش یه خانمی را میخواستن بگیرن خانواده ی اسی باهاشون حرف میزنن کنسل می کنن ولی بعدش یه دختر دیگه را می گیرن 

🥰
وا خب از اول بچه از پروشگاه میوردن  البته فک کنم کلن دروغ بود👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

یا هم میرفت تخمک اهدایی میگرفت یا رحم اجاره ای 

میدونم داستان الکه ولی باز مخوام بدونم چی میشه اخرش 😂

وا خب از اول بچه از پروشگاه میوردن  البته فک کنم کلن دروغ بود👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

نه گفته اون زنه بچه میده که اونم نداده بعدشم نزاشته بچه بیاد تا دیده این از پرورش گاه اورده گذاشته حامله بشه الانم پسر این با پسر های اون زن دوم خیلی همو دوس دارن ولی مادرشون نمیزاره گوشی پسر اینو شکوندن بهش تیکه اینا میندازن بچشم گریه میکنه تا اینجا گذاشت دیگه😄

اصلا بهزیستی از اول چک میکنن یکی از شرایط سرپرستی این هست که بچه دیگه ای نداشته باشه خانواده،و از او ...

اره خیلیییییی دیر میزاشت فک کنم به خاطر همین تعطیل شد .ولی به نظر من ادم مگه مرض داره الکی داستان سر هم کنه مگه داره خودشو گول میزنه🙁