2777
2789
عنوان

نیستی دیگه

327 بازدید | 26 پست

قصه ی منو غمه تو قصه ی گل و تگرگه

ترس بی تو زنده بودن ترس لحظه های مرگ

ای برای با تو بودن باید از بودن گذشتن

سر به بیداری گرفته ذهن خواب آلوده ی من

همیشه میونه قاب خالی درهای بسته

طرح اندام قشنگ ات پاک و رویایی نشسته

کاش می شد چشام ببینن طرح اندام تو داره

زنده می شه جون می گیره پا توی اتاق می زاره

کاش می شد صدای پاهات بپیچه توو گوش دالون

طرف دالون بگرده سر آفتاب گردونامون

کاش می شد دوباره باغچه پر گل های تو باشه

غنچه ی سفید مریم با نوازشه تو واشه

کاش می شد اما نمیشه نمی شه بیای دوباره

نمی شه دستات تو گلدون گلای مریم بذاره

کاش می شد اما نمی شه این مرام روزگاره

رفتنت همیشگی بود دیگه برگشتن نداره...

بسم لله😐

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
رد داده بچه🤣🤣🤣

مهم نیس

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

آدمهای گذشته رو خط بزنید چون تو آیندتون تاثیر ندارن با احترام به اسی بای

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...