2777
2789
عنوان

نیستی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 26 پست
آینده بنایی نهاده شده در گذشته است که بعدا ظهور میکنه.اگه بتونم چشم.ممنون از شما.بای

خیر گذشته رو نمیشه تغییر داد ولی آینده میشه تغییر داد یادت باشه تو تنها نیستی خدا یارته بهترین رفیق خداست ن بنده هاش بای 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
خیر گذشته رو نمیشه تغییر داد ولی آینده میشه تغییر داد یادت باشه تو تنها نیستی خدا یارته بهترین رفیق ...

آینده اثر رفتار ماست در گذشته.ی بازه زمانی ۱ دقیقه در نظر بگیر متوجه منظورم میشی.کارهایی که در یک دقیقه بعد انجام میدی بازخورد الانت هستن و الانت میشه گذشته برای یک دقیقه بعدی که آینده محسوب میشه.بای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آینده اثر رفتار ماست در گذشته.ی بازه زمانی ۱ دقیقه در نظر بگیر متوجه منظورم میشی.کارهایی که در یک دق ...

متوجه شدم اما نباید افسوس گذشته آدماشو خورد ...در رفتن آدما حکمتی هست که انسان آگاه نیس ایشالاه که بهترینا براتون اتفاق بیفته بای

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
متوجه شدم اما نباید افسوس گذشته آدماشو خورد ...در رفتن آدما حکمتی هست که انسان آگاه نیس ایشالاه که ب ...

فرمایشاتتون درسته.گاهی دل گیر میده طوری که عقل از کار دل در حیرت میمونه.ولی در مجموع حرفهاتون درست و منطقیه.قربانتون.ممنونم و همچنین برای شما خانم.یا علی.شب شما بخیر 

چرا؟ اصلا اینجوری نیس.مردها هم احساس دارن.بعضیا مخفی اش میکنن ولی دلیل نمیشه که بی احساس باشن

بله ولی همیشه فکر  میکردم سطح احساساتشون نسبت به ما خانما کمتره و راحت تره با دوری وجدایی کنار میان