من دیروز تولدم بود بعد هر سال عادت دارم بر تولدم استوری کسی گذاشت ری استوری میکنم دیشب دوستم استوری تبریک گذاشت من دیگه حوصله نداشتم خودم هیچی استوری از تولد نذاشتم تا امروز ظهر ادامه داره
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
بعد از دیشب تا ظهر خیلی از نزدیک ترین دوستام یادشون نبود اصلا منم واقعا توقعی ندارم از کسی ظهری عکس کیک تولد استوری کردم حالا بعضیا تبریک گفتن استوری گذاشتن دمشون گرم خیلی محترمانه رفتار کردن این وسط ۲تا از بهترین دوستام منو احمق فرض کردن رسما عصبیم کردن😑
اره خلاصه یکیشون بعد ظهری اومده میگه دیشب یادم بود نمیدونم مامانم مریض شد یادم رفت کلی برنامه داشتم فلان گفتم بابا فدای سرت اصلا ایشالا مامانت خوب میشه فلان الان یه ساعت پیشم دقیقا اون یکی دوستم اومده میگه اره مامانم دیشب مریض شد من یادم بود خب چرا ادمو احمق فرض میکنن واقعا خیلی بهم برخورده حتی من ناراحت نبودم که یادشون رفته الان به قدری ناراحتم خواب به چشمم نمیاد اصلا
اره خلاصه یکیشون بعد ظهری اومده میگه دیشب یادم بود نمیدونم مامانم مریض شد یادم رفت کلی برنامه داشتم ...
راست و دروغشو خدا میدونه اما یه زنگ زدن ۳۰ ثانیه ای ان چنان سخت نیست
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
احمق فرضم کردن بلانسب انگار با خر طرفن تولد من یادشون رفته چون مثل هرسال خودم با استوری یاداوری نکردم در صورتی من خودم همیشه یه روز مونده تبریک میگم استوری میزارم انقد که برام با ارزش بودن ولی فهمیدم خودم هیچ ارزشی براشون نداشتم
ای بابا بیخیال عزیزم حرص چی رو میخوری اگه میدونستی زندگی چقد زود میگذره هیچوقت بخاطر این مسائل کوچیک ...
میدونم واقعا خیلی مسئله ی پیش پا افتاده ایه ولی واقعا حس بدیه به یکی کلی ارزش قائل باشی حتی تولدت نه تنها یادش نباشه بلکه احمقم فرضت کنه خب میتونست بگه یادم رفت بهتر از این حرفا بود به هرحال