2777
2789
بگو عزیزم 

من دیروز تولدم بود بعد هر سال عادت دارم بر تولدم استوری کسی گذاشت ری استوری میکنم دیشب دوستم استوری تبریک گذاشت من دیگه حوصله نداشتم خودم هیچی استوری از تولد نذاشتم تا امروز ظهر ادامه داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه عالمه اظطراب دارم بگو

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بگو عزیزم 

بعد از دیشب تا ظهر خیلی از نزدیک ترین دوستام یادشون نبود اصلا منم واقعا توقعی ندارم از کسی ظهری عکس کیک تولد استوری کردم حالا بعضیا تبریک گفتن استوری گذاشتن دمشون گرم خیلی محترمانه رفتار کردن این وسط ۲تا از بهترین دوستام منو احمق فرض کردن رسما عصبیم کردن😑

منم یه عالمه اظطراب دارم بگو

اره خلاصه یکیشون بعد ظهری اومده میگه دیشب یادم بود نمیدونم مامانم مریض شد یادم رفت کلی برنامه داشتم فلان گفتم بابا فدای سرت اصلا ایشالا مامانت خوب میشه فلان الان یه ساعت پیشم دقیقا اون یکی دوستم اومده میگه اره مامانم دیشب مریض شد من یادم بود خب چرا ادمو احمق فرض میکنن واقعا خیلی بهم برخورده حتی من ناراحت نبودم که یادشون رفته الان به قدری ناراحتم خواب به چشمم نمیاد اصلا 

اره خلاصه یکیشون بعد ظهری اومده میگه دیشب یادم بود نمیدونم مامانم مریض شد یادم رفت کلی برنامه داشتم ...

راست و دروغشو خدا میدونه اما یه زنگ زدن ۳۰ ثانیه ای ان چنان سخت نیست

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چرا مگه چیکار کردن

احمق فرضم کردن بلانسب انگار با خر طرفن تولد من یادشون رفته چون مثل هرسال خودم با استوری یاداوری نکردم در صورتی من خودم همیشه یه روز مونده تبریک میگم استوری میزارم انقد که برام با ارزش بودن ولی فهمیدم خودم هیچ ارزشی براشون نداشتم

اره خلاصه یکیشون بعد ظهری اومده میگه دیشب یادم بود نمیدونم مامانم مریض شد یادم رفت کلی برنامه داشتم ...

ای بابا بیخیال عزیزم حرص چی رو میخوری اگه میدونستی زندگی چقد زود میگذره هیچوقت بخاطر این مسائل کوچیک انقدر حرص نمیخوردی و خودتو اذیت کنی

راست و دروغشو خدا میدونه اما یه زنگ زدن ۳۰ ثانیه ای ان چنان سخت نیست

والا من اصلا منتظر زنگ یا تبریک کسی هم نبودم خواهرش از صب انلاین بوده چطوری که مادرش مریض بوده پس واقعا ناراحت میشم این طوری با ادم رفتار میکنن

احمق فرضم کردن بلانسب انگار با خر طرفن تولد من یادشون رفته چون مثل هرسال خودم با استوری یاداوری نکرد ...

بنظرم خیلی مونده تا بفهمی هیچ رفاقتی در کار نیست همشون تا وقتی که براشون منفعت داری میخانت

ای بابا بیخیال عزیزم حرص چی رو میخوری اگه میدونستی زندگی چقد زود میگذره هیچوقت بخاطر این مسائل کوچیک ...

میدونم واقعا خیلی مسئله ی پیش پا افتاده ایه ولی واقعا حس بدیه به یکی کلی ارزش قائل باشی حتی تولدت نه تنها یادش نباشه بلکه احمقم فرضت کنه خب میتونست بگه یادم رفت بهتر از این حرفا بود به هرحال

بنظرم خیلی مونده تا بفهمی هیچ رفاقتی در کار نیست همشون تا وقتی که براشون منفعت داری میخانت

اره واقعا احمقم همیشه از دوست ضربه میخورم ولی بازم نمیفهمم مقصر خودمم که همیشه به همه ارزش میدم🤦🏼‍♀️

میدونم واقعا خیلی مسئله ی پیش پا افتاده ایه ولی واقعا حس بدیه به یکی کلی ارزش قائل باشی حتی تولدت نه ...

درسته حق با توئه خب آدم بهش برمیخوره من اگه جای تو بودم منم تولد اونو بهش تبریک نمیگفتم حالا هم دیگه خودتو ناراحت نکن