2777
2789
خب نمیشه ب روش بیاری وگرنه اینجوری خودت خیلی اذیت میشی

کلی از خانواده من تو اینستا فالوش کردن اینم وقتی دوستاش منشن میکنن ریپلای میکنه جلو خانواده هم خجالت میکشم اگه بدونن

چندبار به روش اوردم هنوز خیلی روش باز نشده تو این قضیه بعضی اوقات با ترس و لرز بهم میگه داره چیکار میکنه 

ولی نمیدونم رفتار درست چیه چیکار کنم حساب کار دستش بیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی از خانواده من تو اینستا فالوش کردن اینم وقتی دوستاش منشن میکنن ریپلای میکنه جلو خانواده هم خجالت ...

عزیزم😢

حق داری واقعا

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
واسه ما چندسالیه میدونم جوونامون بعضیاشون میخورن  الانم مراسم خودمه و ازین که دوستای شوهرم این ...

ببین از الان خط و نشون بکش برای شوهرت بگو شب عروسی بزرگترین آرزومه اگه خودت یک قطره بخوری بخدا همونجا آژانس میگیرم برمیگردم خونه بابام 

یا احساسی کن بگو خیییلی زشته داماد شب عروسی خودش بخوره همه مسخرش میکنن من دوس دارم شب عروسی سرسنگین باشی و...

بگو به دوستاتم بگو کوچکترین مشکلی پیش بیاد من میدونم با شماها

به نظرم چند نفرم حالت انتظامات بیارین فقط حواسشون باشه دعوا و...نشه 

منم خیلی منتفرم،تو فامیل ما استفاده داره ولی خانواده اصلا و هممون متنفریم،تازه فهمیدم شوهرم چندروز پیش با یکی از آشناها استفاده کرده ولی به دروغ بهم گفت نخوردم،دارم دیونه میشم از دروغ نمیدونم چه برخوردی داشته باشم 

دختری از دیار غم ۱۳۸۲

خانواده من فوق مذهبین،ولی تا الان هررررر عروسی ای رفتم،دوماد بلا استثنا خورده بوده،خانواده شوهرمم همه مدل توشون هست،اما کلا چون بعضیا بی جنبه ن و ممکنه دردسر و شلوغ بازی دربیارن من از مشروب تو عروسی میترسم

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟
ببین از الان خط و نشون بکش برای شوهرت بگو شب عروسی بزرگترین آرزومه اگه خودت یک قطره بخوری بخدا همونج ...

خودش شب عروسی نمیخوره واسه عقدمونم نخورد ولی دوستاش چرا 

من تا الان همش ناراحتی نشون دادم ولی سر و صدا نکردم گفتم شاید دیگه حساب نبره همونجوری شاید خودشو جمع کنه یذره

ولی دیدمش همینو بهش میگم ک اگه کوچکترین مشکلی پیش بیاد حساب خودشو دوستاشو میذارم کف دستش