2777
2789

آره متاسفانه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا ما هیچ وقت شراب از نزدیک هم ندیدیم نه تو عروسی های ما نه فامبل شوهرم نه هیچکس دیگه از این خبرا نیست خداروشکر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره متاسفانه

خیلی دلم گرفته 

میدونم دوستای شوهرم بیان مراسممون همینکارو میکنن

یکیشون استوری گذاشته بود شوهرمو منشن کرده بود عصبی شدم ولی چیزی نگفتم نه به خودش نه دوستش 

خودشم از همه نظر خوبه هیچ مشکلی نداریم هیچی فقط همین موضوع که گاهی میخوره

تا حالا نشروب ندیدم از نزدیک 😂

مذهبی هستیم و یکی از اقوام دور هم که میدونستیم هست تو عروسیش نرفتیم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
خیلی دلم گرفته  میدونم دوستای شوهرم بیان مراسممون همینکارو میکنن یکیشون استوری گذاشته بود شوه ...

واااای خیلی بده

منکع خیلی بدم میاد

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
تا حالا نشروب ندیدم از نزدیک 😂 مذهبی هستیم و یکی از اقوام دور هم که میدونستیم هست تو عروسیش نرفتیم

واسه ما چندسالیه میدونم جوونامون بعضیاشون میخورن 

الانم مراسم خودمه و ازین که دوستای شوهرم اینجورین ناراحتم استرس دارم مشکلی پیش بیاد 

گذشته ازین همینکه شوهرمم گاهی میخوره حالمو بد میکنه

واااای خیلی بده منکع خیلی بدم میاد

☹️☹️

منم

خیلی زیاد 

ولی واسه خودش عادی شده نمیتونم با کسیم مطرح کنم ولی همش استرس دارم خدایا ادامه دادن با این ادم درسته یا ن

از طرفی همو دوس داریم از طرفی این مشکله هس

☹️☹️ منم خیلی زیاد  ولی واسه خودش عادی شده نمیتونم با کسیم مطرح کنم ولی همش استرس دارم خدایا ...

خب نمیشه ب روش بیاری

وگرنه اینجوری خودت خیلی اذیت میشی