2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5162715 بازدید | 66735 پست
بچه ها
یادمه نیناسل قدیما میگفت میخواسته برای منافذ باز پوستش لیزر انجام بده بعد دکتر سامی گفته مماخش لیزر نخوره !!
الان منم میخوام لیزر کنم با این تفافت که نادر گفته اشکالی نداره مماخم لیزری بشه !
حالا من دچار یاءس علمی شدم ... کسی میدونه از نظر علمی و حساب شده در ماه چهارم بعد از عمل لیزر پوست ِ بینی آری یا نه ؟؟
عجلهههه دارما ... دستم به علم و علومتون
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جمره دوست من ! این تبلیغو از من نشنیده بگیر ...
اگه هنوز تو انتخاب دکتر موندی ...
اگه هنوز دودلی و نمیدونی با کی عمل کنی ...
اگه وسواس داری و هیشکی به دلت نمیشینه ...
اگه دلت با هیشکی نیست و سرگردون شدی ...
اگه داری دیوونه میشی و نمیدونی چیکارکنی ...
من برای تو یه پیشنهاد ویژه دارم !
بله !
*********دکتر مهرداد نادریان **************
دکتری برای فصل های نا امیدی و سردرگمی!
با متد پیشرفته ی نشان ندادن ِ مریض ، دیگر دودلی به سراغ شما نخواهد آمد !
در محیطی آرام و زیر نگاه های مهربان منشی ها و هزاران دوربین مداربسته ... جرات شک و تردید نخواهید داشت ...
قیافه ی فوق العاده آروم و کله ای خلوت و براق و آرام بخش و چشمانی هیپنوتیزم گر به شما مجال تعلل و دو دلی را نخواهد داد ...
همچنین سیستم هوشمندانه ی" دریافت مبلغی به عنوان بیعانه " آخرین شک و دودلی ها از شما دور خواهد کرد ...

دیگر نگران ِ پیدا کردن دکتر نباشید !
مهرداد نادریان ... دوست ِ مهربان بینی های شما
همین حالا اقدام کنید ...

عه جمره ... خب به خدا من اگه برای خودم ترتیب بهترین دکترارو داشتم که 6 ماه دنبال دکتر نمیگشتم بعدشم دست از پا درازتر با نادر عمل نمیکردم ...
هردکتری یه نکته ی مثبت داره ... نمیشه دکتری پیدا کرد که از همه لحاظ از بقیه بهتر باشه که من بذارمش سر لیست خب ...به نظرم همشون سر و ته یه جراحن! نمیشه لیست ازشون درست کرد ...
بیشترین کمکی که بهت میتونم بکنم اینه که از تاپیک دل بکن برو تو دنیای واقعی دنبال دکتر بگرد ...
اینجا جو خیلی زیاده آدم تحت تاثیر قرار میگیره و بیشتر سردرگم میشه ... از همه مهم تر تفاوت سلیقه ها غوغاست ...
برو دختر خوب ... برو تو تنهاییه خودت با خودت و سلیقه ت خلوت کن اینقدم به من گیر نده میرم خاموش میشم بعد یکی از سرمایه های دماغیتون رو از دست میدید ها
رستگار جون جای این حرفا یه رونمایی ازون مماخ هیمالاییت بکن هرجور باشه ما قبولش داریم میخوایم ببینیم دماغ تو اوج ورم چه شکلی میشه
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
به به رستگار جون،
بچه ها هیچکی حق نداره از رستگار جون عکس بخواد ،دهههههههههه.
رستگار تو فقط همیشه ی سر بیا عکسم نمیخوایم ازت، حالا هر وقت دوستداشتی ،بذار تا چشمون به جمال مماخت روووشن شهعزیزم، قولم میدیم حسودی نکنیم،چشمم نزنیم، آخه دختر خوب کار مهرداد بد نمیشه که.

Daniجان
نادریان هم طبیعی عمل میکنه هم نیمه فانتزی ،هم کلا فانتزی.(تو ترمیمیاش دیدم.)