2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161744 بازدید | 66734 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

snowgirl طبیعی میخوای فرهنگ و سجادیان. جفتشونم 4 تومن هستند.
عکستم باز نمیشه.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
فکر نمیکنم،من که عمل نکردم. تو با کی میخوای عمل کنی؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نازی جون میشه بگی چرا سامی رو انتخاب کردی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
الهی بمیرم برات شامانا جون چقد درد کشیدی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بچه ها راسته میگن سبک س ا م ی عوض شده؟؟؟!!!!!چم مدلی؟!!!!
اخه چند ساله انگار مال زینلی عوض شده...ک من قبلیاشو بیشتر دوس داشتم!!!
اینم نکنه اونجوریه؟!!!!!
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
پاپیون توام مثه من گیر دادی ب سامی
پاپیون من شنیدم واس هرکی رو همونجور ک ب صورتش بیاد عمل میکنه