2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185210 بازدید | 66763 پست
اکثر مراجعین دکتر سامی بینی گوشتی و یا غضروفی هستن من خودم تیغه بینی استخونی و نوک بینی گوشتی داشتم ...

عزیزم چطورن ایشون 

خیلی ها ناراضی بودن

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
منم دوماه و هشت روزه که جراحی کردم پسرم ۲۰ ماهش بود اونموقع و شیر میخورد بعده جراحیم دکتر گفت تا ۲۴ ...

سلام عزیزم تاپیکتو دیدم گفتم بزار سوال بپرسم ازت خیالم راحت شه،من دخترم۱۹ماهشه میخوام بینیمو عمل کنم ولی میگن بینینیت میوفته ،شما که عمل کردی بینیتون نیوفتاد میشه لطفا راهنمایی کنی،من دیگه تصمیممو گرفتم عمل کنم،باوجودبچه چجوری بود میدونم سخته،ولی بیشتر از بعد عملت میخوام بدونم چکارکردی چندوقت رعایت کردی ؟جواب دادی لایکم کن ببینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم... خیلی جالبه نوع نگاه ادم قبل عمل و بعد عمل باهم خیلی فرق میکنه. اصلا جوریکه شما قبل ع ...

سلام شایلین عزیز، مطالبت حس خوب و همچنین دید خوبی میده ، نقطه نگاهتو دوست داشتم و تحلیلاتو... الان باتوجه به تمام تجربیاتت و گذر زمان  و عملی که انجام دادی اکه میخواستی انتخاب کنی کی رو انتخاب میکردی، قطعا جوابت برام ارزشمنده و فکر کنم برای تمام بچه های همراه

منم نوبت عمل گرفتم. 5 خرداد. با یه دکتر تو قزوین. دکتر سهیل کوشایی. اول با دکتر شیرازی نوبت گرفته بو ...

سلام عزیزم خوبین

با دکتر کوشایی عمل کردی؟ چطور بود ؟

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
سلام ممنون. قزوین عمل کردم. دکتر کوشایی 

سلام عزیزم میشه عکس بینیتو بفرستی ببینم چه شکلی شده؟ من می‌خوام عمل کنم خیلی دو دل شدم . نمی‌دونم دیگه کدوم دکترو انتخاب کنم🥺

من با دکتر سهیل کوشایی تو قزوین عمل کردم الان دیگه دو سال و نیم گذشته الان که برگشتم پیام خودمو خو ...

سلام عزیزم خوبین میشه یه عکس از بینیت بفرستی ببینم؟ من می‌خوام بینیمو عمل کنم خیلی دو دل شدم نمی‌دونم کدوم دکترو انتخاب کنم🥺

سلام عزیزم. من قزوین عمل کردم دکتر کوشایی. ولی فعلا که خیلی از نتیجه راضی نیستم. تا ببینم بعدا چی می ...

سلام‌ عزیزم چرا راضی نیستی؟ من میخواستم با دکتر کوشایی عمل کنم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقعاا نمی‌دونم کدوم دکترو انتخاب کنم 🥺 

سلام دوستان

اول از همه واقعا از کسایی ک صادقانه تجربیاتشونو میگن ممنونم چون کلا دستکاری صورت خیلی کار حساسیه و لازم ب تجربه و تحقیق زیادی داره.

من بینیم گوشتیه ولی نه اونقدر بزرگ و پهن .قابل تحمله ولی خب دوس دارم تغییر کنم .

تاالان سه تا مطب رفتم برای مشاوره ک تجربه هامو میگم 

مطب گردی: خانساری نیا. رضا خازنی . ارش شرفیان . مریم بحری.  مشاوره مجازی:طاهریان جهانیان علوی شهابی گرجی محمد کریمی 

اولیش کلینیک مریم بحری هست ک یکی از هم کلاسیام عمل کرده بود و خیلی راضی بود و قشنگ شده بود منم اینستاشو دیدم خوب بود خوشم اومد اما حسی ک تو مشاوره ازش گرفتم خیلی بد بود بیشتز شبیه کاسبا رفتار کرد و یجوری رو بینی عیب میذاشت و صحبت میکرد ک این حس بمن دست داد میخواد بزنه خرابش کنه بعد بگه ازین بهترررر نمیشد حتی من برای مامانمم ازش مشاوره گرفتم شروع بجای این ک مشاوره بینی بده شروع کلا مارو کجوکوله سرتاپایینی کرد و گفت صورتت اصن کجه فقط کم مونده بود بگه شما معلول ذهنی هستید 😂😂بعد پایان مشاوره هم ی اقایی ک اونجا بود تقویم اورد و شروع کرد به پرسیدن این ک کی براتون وقت عمل بذارم دوسه روز دیگ خوبه؟؟؟مثل این فروشنده ها ک میخان جنسشونو غالب کنن و ادمو معذب کنن برای عمل بابا دو دیقه وقت بده لامصب شاید اصن نخوام عمل کنم 😐 دکترم همون موقع شروع کرد نسخه نوشتن ما هاج و واج نگاه میکردیم .ک خداروشکر من مامانم گفت باید با همسرم مشورت کنم خدااااافظ در کل رفتار خیلی ناشیانه بود و برخلاف این ک دوستم عملش موفق بود و نمونه های پیج خوب بود و قیمت ب شدت مناسب بود ولی دلم راضی نمیشه حتی یک درصد بهش فکر کنم

مطب گردی: خانساری نیا. رضا خازنی . ارش شرفیان . مریم بحری.  مشاوره مجازی:طاهریان جهانیان علوی شهابی گرجی محمد کریمی 

دومیش دکتر رضا خازنی هست ک طبیعی عمل میکنن البته من توی سالنی میرفتم برای کاشت ناخن اونجا مدیر سالنش عمل کرده بود خیلی شیک و کوچیک و طبیعی بود اما نمونه های پیج اکثرا طول بینی دراز بود بااین حال من مشاورشو رفتم هر کی اونجا بود راضی بود یکی دونفر بینیاشون کوچیک بود چن نفرم اتقد طبیعی بودن اصلا نمیفهمیدی عمل کردن دوس نداشتم اما توی مشاوره دکتر گفت منو عمل نمیکنه چون نظرش این بود بینیم قشنگه و دست نمیزنه قبل منم ی دختره رفته بود اونم قبول نکزده بود درکل دکتر محترمی بود و سنشم میخورد زیاد باشه هزینه جراحی حدود ۳۰ تومان و هزینه مشاوره ۱۰۰ تومان

خلاصه هرکسیو قبول نمیکنه 

سومیش دکتر آرش شرفیان بود ک اونم طبیعی عمل میکنه

تو اینستا دیدم کاراشو

از شخصیت و اخلاق این دکتر هرچ بگم کم گفتم انقدر ک قشنگ حرف میزد هزینه جراحیم حدود ۳۰ میشه مشاوره رایگان

اما ایشونم منو قبول نکرد گفت من دست بزنم تغییر زیادی نمیکنی پس عمل نمیکنم و بنظرم جای دیگ هم انجام نده.

مطب ب شدت شلوغ بود چند نفری راضی بودن و یک نفر  هم ناراضی.

سه نفر اومدن تامپون گچ ورداشتن ک خیلییی ورم داشتن و مال هرکدوم ی شکل شده بود ولی بنظرم ب عنوان روز اول بد نبودن 

درکل انقد دکتر قشنگ نرف میزد ک اگ قبولم میکرد برخلاف این ک نمونه کارا اونی نبود ک میخواستم پیشش عمل میکردم😂

بینی من تقریبا کوچیکه البته ن این ک بگم خیلییی کوچیک ولی خب متناسبه. بدون قوز یا پولیپ یا هیچی

از بالا کاملا صاف و اوکیه ولی سرش ی کپلی پهن و گرد و مشکل اصلیمم همون سر گوشتیشه.

اینجوری نیست ک بگم وای خیلی زشت و بیریخته راستش اگرم باشه اشکالی نداره ترجیح میدم بدون عمل زشت باشم تااین ک عمل کنم پول بدم و بازم زشت شم واسه همین خیلیییی میترسم دنبال ی دکتر کم ریسکم ک نیمه فانتزی عمل کنه بینیم کوچیک بشه سرش جمع بشه و قلمی اما هر دکتری ک نظرارو راجبش میخونم یکی پیدا شده گفته طرف کارش خراب میشه !

دیروز ی دختررو دیدم پیش نادیان عمل کرده بود قشنگ شده بود یکم سوراخاش کوچیک بود

یکی دیگم پیش کوچک زاده ک از روبرو واقعا قشنگ بود از نیم رخشم خوب بود ولی یکم موزی گنده بود اما فرمش خوب بود

دوستمم پیش حسام الدین علوی عمل کرده ک خیلی قشنگ شده ولی خودش راضی نیست میگه اونی نشد ک من میخاستم ولی بنظر من قشنگو بی ایراده

دوتا دیگ از دوستامم پیش حجت عمل کردن ک قشنگ شدنو راضین ولی میترسم ازون خیلی بد شنیدم 

دکتر دیگه ای سراغ ندارم اگ میشناسید یا جراحی کردید راضی هستید ممنون میشم معرفی کنید 

سلام دوستان

من بینی گوشتی دارم

امروز روز نهم عملم هست

تو همین مدت نوک بینی کمی افت داشته نگرانم اینجوری پیش بره نوکش افتادگی بگیره

۹۰درصد توی رختخواب و درازکشم... 

گفتم طبیعی و رفع ایراد حالا نگرانم نوکش افتادگی نگیره

اگر کسی تجربه مشابه داره کمک کنه لطفا

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ