2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185258 بازدید | 66763 پست
دکتر حسین تقوی نزدیک دو سال پیش بینی نازک قلمی من رو که به صورتم میامد رو کاری باهاش کردن که یدونه ب ...

وای واقعا متاسفم من بجای اون معذرت میخوام.

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل من 30م اردیبهشت با دکتر مفرد_کرج دیروز ساعت 7 رسیدیم کلینیک مهرگان(میدان شهدا خیابان بهار کوچه ط ...

سلام ببخشید من میخوام بینیمو عمل کنم تاپیکای سایت رو میخوندم میخواستم بدونم شما هنوزم ازعملتون راضی هستین

من پیش دکتر ثابت مهر عمل کردم نفسم خراب شد بینیم کج کج ترمیم کرد دوباره نفسم خرابه و بینیم کجه ...

واقعا دکتر ثابت مهر هم خراب می‌کنه!من یه مدت میخواستم برم پیشش برای عمل منتها دیدم مدل بینی رو خیلی تغییر نمیده و اینکه خیلی دیر نوبت میده پشیمون شدم

خانمها من این نظرات رو خوندیم خیلی دچار دودلی شدم.بینی خودم از نیم رخ کمی بلنده ولی افتادگی ندارن از روبه رو هم بد نیست.میخوام عمل کنم که از نیم رخ کمی کوتاه تر بشه ولی همش میترسم خوکی اش کنم.نمیدونم چکار کنم.برای آخر اسفند هم نوبت گرفتم😔😫

سلام اگه کسی میتونه راهنمایی کنه  من 4 هفته اس بینیمو عمل کردم 5 روز پیش یهو شدیدا خونریزی کر ...

حالتون خوب شد

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
نظرتون راجب سامی ، کامیابی ، مقدم فرد، و علامه چیه  اینا گزینه های منن و گوشتی هست بینیم ، متو ...

سلام عزیزم شما تصمیم گرفتید

منم مثل سماست بینیم 

ممنون میشم راهنمایی کنید

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))