2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185210 بازدید | 66763 پست
خانمها من این نظرات رو خوندیم خیلی دچار دودلی شدم.بینی خودم از نیم رخ کمی بلنده ولی افتادگی ندارن از ...

هم نوبت گرفتی هم می ترسی؟ خب دکتری برو ک خیالت راحت بشه

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هفته سوم خونریزی کردم و اب کرفسم حتی ی قطره نخوردم از روز اول رگ پاره شده بود سوزوند برام

عزیزم چرا رگ پاره شده بوده؟ یعنی مراقبت نکردی یا عمل دوتر باعثش بوده؟

من تااینجای کار نظرم روی نادریان . نادیان و حسام الدین علوی هست ک حضوری نرفتم مطبشون ولی رنج قیمت نادیان و علوی بیس تا سیه ولی نادریان خیلییی بالاس اگ بخوام پیش اون عمل کنم باید سال دیگ وام بگیرم:/

مطب گردی: خانساری نیا. رضا خازنی . ارش شرفیان . مریم بحری.  مشاوره مجازی:طاهریان جهانیان علوی شهابی گرجی محمد کریمی 
من باهاش عمل کردم امروز ۹ روزه تا ورم بخوابه ببینم چی میشه

عه عزیزم مبارک باشه

منم رفتم ویزیت محمدخانی ، حتی وقت عمل هم زدم یه هفته بعد کنسل کردم کاراش به دلم ننشست

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
عه عزیزم مبارک باشه منم رفتم ویزیت محمدخانی ، حتی وقت عمل هم زدم یه هفته بعد کنسل کردم کاراش به دلم ...

مرسی عزیزم ... اون کار بدی ک کرده تو پیج نظراتو بسته اصلا آدم دلش یجوری میشه.

تا فکر کنم دنبال نیمه فانتزی بودی...من رفتم مطب دکترم یهو دیدم ی خانوم عملی اومد،ازش سوال پرسیدم گفت خیالت راحت پیشش عمل کن.این شد تردید کناز گذاشتم و رفتم. 

امیدوارم خوب بشه چون کلی ورم دارم فعلا و نتیجه معلوم نیس.

من تااینجای کار نظرم روی نادریان . نادیان و حسام الدین علوی هست ک حضوری نرفتم مطبشون ولی رنج قیمت نا ...

منم از سبکای نادریان خوشم میاد شما راجبش خوب تحقیق کردین؟آذر امسال من وقت عمل باهاشون داشتم ولی چون دو دل بودم کنسل کردم

منم از سبکای نادریان خوشم میاد شما راجبش خوب تحقیق کردین؟آذر امسال من وقت عمل باهاشون داشتم ولی چون ...

بله تاجایی ک من دیدم دکتر خوبیه خرابکاری ندارع خرابکاریش اینه ک تغییر زیاد نکنید وگرن کاراش اوکیه من اخره تحقیقاتم ب نادریان رسیدم ولی گویا ۸۰ میلیون میگیره برا همین کلا خطش زدم 

مطب گردی: خانساری نیا. رضا خازنی . ارش شرفیان . مریم بحری.  مشاوره مجازی:طاهریان جهانیان علوی شهابی گرجی محمد کریمی 
بله تاجایی ک من دیدم دکتر خوبیه خرابکاری ندارع خرابکاریش اینه ک تغییر زیاد نکنید وگرن کاراش اوکیه من ...

خودم که مدل طبیعی میخوام واسه من که ۶۸ میلیون گفته بودن ولی گفتن بعد عید ۱۰ اینا افزایش داره

سلام بچه ها من 8روزه عمل کردم،دیروز گچ رو باز کرد،اما بخیه ها رو فعلا نه کلوملا بینیم پایینتر از پ ...

دختر من هرجا میرم تاکید میکنم کلوملامو صاف نکنید تو میگی رو مخمه

مثل اتوبان صاف میشد خوب بود؟

زیبایی بینی طبیعی به همون کلوملاس