2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5170982 بازدید | 66753 پست
من واقعا منتظر شايلين و نظرش نيستم ولي در عجبم كه يه نفر چرا نبايد اسم دكترشو بگه تا حداقل دوستان مج ...

اخه منم وقتی اصرار بعضی ها رو میبینم میگم لابد حق داشته😂

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما مفرد رو میشناسی؟

نه عزیزم

ولی فک کنم فانتزی کار کنن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
شما که الان تو دوران نقاهت هستین میشه بگین دقیقا چند روز بعد عمل تونستین از بینی نفس بکشید؟

من امروز تامپونا رو درآوردم میتونم با بینی نفس بکشم ولی یه کم بینی ام کیپه بنابراین تنفسم از راه بینی خیلی راحت نیست 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲) ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳

من امروز تامپونا رو درآوردم میتونم با بینی نفس بکشم ولی یه کم بینی ام کیپه بنابراین تنفسم از راه بین ...

عزیزم شما پیش دکتر حسین نژاد عمل کردید؟ کاراشون رو کجا دیدین؟ از عملتون راضی بودید؟

من واقعا منتظر شايلين و نظرش نيستم ولي در عجبم كه يه نفر چرا نبايد اسم دكترشو بگه تا حداقل دوستان مج ...

اهمیت نده بعضی ها حسود و بخیلن شاید هم کمبودشون رو جبران میکنن:)

عزیزم شما پیش دکتر حسین نژاد عمل کردید؟ کاراشون رو کجا دیدین؟ از عملتون راضی بودید؟

سلام عزیزم. نه من با دکتر ابیانه عمل کردم 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲) ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳

بچه ها چرا هیچکی از سجادیان خبری نداره؟ اون موقع که خواهرم عمل کرد باهاش از همینجا باهاش آشنا شد الا ...

دكتر سجاديان چند سال پيش خيلي كارشون خوي و بي نقص بود ولي الان جز دكترهايي هست كه ريسك كارشون زياده ، من خودم باهاشون مشاوره داشتم ، كاملا بيني و طبيعي عمل ميكنه و خودشون هم تاكيد داشتند

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
عزیزم بینی منم گوشتیه نمیدونم بین محبی و زرگری کدومو انتخاب کنم 

محبی جدیدا سرش خیلی شلوغ شده و میگن خودش عمل نمیکنه و میده دست دستیار برای همین کیفیت عملهاش به شدت افت کرده

من احمدي و رجايي....اگه پولم جور بشه حتما با رجايي عمل ميكنم....فعلا مطبشون نرفتم 

منم احمدی و رجایی😋

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳