2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5171083 بازدید | 66753 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان. منم میخوام عمل کنم. نظرتون در مورد کلینیک طراح طب چیه؟ آیا کسی هست که با دکتر ثابتی عمل کرده باشه؟ و همچنین قالبهای کنترلی برای عمل خوبن یا در حد تبلیغاته؟ 

بچه ها کسی پیش دکتر اشرفی یا دکتر شهابی عمل کرده

سلام. هر دو دکترایی هستن که خرابکاری دارن مخصوصا شهابی

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲) ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳

بچه ها چرا هیچکی از سجادیان خبری نداره؟ اون موقع که خواهرم عمل کرد باهاش از همینجا باهاش آشنا شد الا ...

کلا اگه دقت کنی اینجا همه دنبال جراحی هستن که اصلا ناراضی نداشته باشه.خوب هر جراحی که تعداد عملاش زیادتر شه به همون نسبت هم ناراضیش بیشتر میشه .جراحی که ماهی ۵۰ تا عمل میکنه معلومه ناراضیاش بیشتر از جراحایی که ماهی ۵ تا عمل میکنند..ضمنا جراحی که ده ساله عمل میکنه معلومه ناراضیاش بیشتر از جراحیه که دو سال عمل میکنه.خلاصه که مثلا میبینی میگن محبی ،یحیوی سجادیان وووووووو ناراضی دارن ولی فلان جراح که اصلا نشنیدیم ناراضی نداره .اینه نکتش

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
الیکو جان, من کرج ,پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی میخوام عمل کنم, دقیقا الان انقد فکر و ذکرم شده عمل و ان ...

عزیز شما با دکتر عبدالمطلبی عمل کردین مشکلی ندارید از لحاظ ظاهر و تنفس ؟ بینی تون گوشتی بوده؟ 

چند روز اول خییییلی گیج و ونگ بودم , غذا هم فقط سوپ و غذا های ابکی و نرم و بی نمک میخوردم, اصلااا هی ...

عزیز شما با دکتر عبدالمطلبی عمل کردین مشکلی ندارید از لحاظ ظاهر و تنفس ؟ بینی تون گوشتی بوده؟ 

کلا اگه دقت کنی اینجا همه دنبال جراحی هستن که اصلا ناراضی نداشته باشه.خوب هر جراحی که تعداد عملاش زی ...

ممنونم از توضیحت، درباره دکتر حسین نژاد چیزی شنیدین؟ کاراش طبیعیه و خرابکاری ندیدم تو عکساش