2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5170848 بازدید | 66753 پست
من فقط با دهان نفس کشیدن برام عذابه ... فقط از این میترسم...تاکی باید از راه دهان نفس بکشید؟؟ البته ...

عزیزم فکر کنم وقتی تامپونا رو دربیارن و شستشوی بینی شروع بشه کم کم بتونین از بینی تنفس کنین‌‌. خیلی ممنون❤❤❤

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲) ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳

بچه ها من بين دكتر فرزام و نادريان موندم كدوم بهتره ؟؟؟؟

چي؟ 

فرزااااااااااااااااااااااااااام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلاسمتش نرو!!!!

يادم بود شايلين جان اون موقع كه تحقيق ميكرد چندتا عكس از خرابكاري فرزام گذاشت صفحه هاي قبل تر. در حد افتضااااااح!

راستي خيلي وقته از ش خبري نيست. اخرين بار گفت مشكلي براش رخ داده، اميدوارم حل شده باشه. 

كسي ازش خبر داره؟

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا کسی واسه کسی قرارنیست دکتر تجویز کنه فقط و فقط راهنمایی و مشاورس من همچین چیزی دیدم بسیار کم ...

تبليغ نه. ولي هربار يه دكتري بولد ميشه.

به نظر من فرزام خیلی مصنوعیه و بالای پره بینی انگار سوراخ میندازه مدل گیره ای، حالا باز سلیقه ایه

خراب كاره. اين ديگه موضوع سليقه نيست.

حالاچه اصراری به ثابت کردن دارید🙃میدونی از وقتی مردم اگاهی به فضای مجازی پیدا کردن و چندنفر هم پیج ...

يكي از همكاراي ما با علامه عمل كرده حدود ده سال قبل

پره دماغش از يه طرف يه فرو رفتگي فاحش داره. كج ديده ميشه

منم از علامه خطا زياد شنيدم

واه😳😳😳چه لوس😒😒بعداز اين همه مدت نيومد بگه با كي عمل كرده؟؟واقعا نميفهممش👎👎👎👎

ببین شایلین هم مثل خیلیا که عمل میکن و نمگن

جه اصراریه عزیزم

خودت دکتراتو انتخاب کن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

منم موافقم. پشت سر دیگران حرف زشت زدن و قضاوت کردن خیلی بده . دوست ماست و عوضش دعا کنیم مشکلش حل بشه و برگرده. باید بدونه دوستاش نگرانش هستند نه اینکه حرف زشت بزنیم. 

من نمیفهمم شما چرا اینقد گیر دادی بهش، خودت بگرد دکترت رو انتخاب کن. شایلین هم یکی مثل بقیه. چرا اینقدر برات مهمه؟

عزیزم فکر کنم وقتی تامپونا رو دربیارن و شستشوی بینی شروع بشه کم کم بتونین از بینی تنفس کنین‌‌. خیلی ...

شما که الان تو دوران نقاهت هستین میشه بگین دقیقا چند روز بعد عمل تونستین از بینی نفس بکشید؟

ببین شایلین هم مثل خیلیا که عمل میکن و نمگن جه اصراریه عزیزم خودت دکتراتو انتخاب کن

من واقعا منتظر شايلين و نظرش نيستم ولي در عجبم كه يه نفر چرا نبايد اسم دكترشو بگه تا حداقل دوستان مجازيش بدونن...والا اولين نفريه كه ميبينم ازش ميپرسن اسم دكترشو نميگه

من واقعا منتظر شايلين و نظرش نيستم ولي در عجبم كه يه نفر چرا نبايد اسم دكترشو بگه تا حداقل دوستان مج ...

شایلیلن گفته بود تا زمانی که نتیجه ی دلخواهش و نگیره دکترشو معرفی نمیکنه 

خودتون چه دکترایی مدنظرتون هست ؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
شایلیلن گفته بود تا زمانی که نتیجه ی دلخواهش و نگیره دکترشو معرفی نمیکنه  خودتون چه دکترایی مد ...

من احمدي و رجايي....اگه پولم جور بشه حتما با رجايي عمل ميكنم....فعلا مطبشون نرفتم