2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161178 بازدید | 66733 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ممنون پریانکا عزیز. واقعا نمی‌دونم برای بینی غضروفی پیش کی بهتره عمل کنم. دکتر محبی بینی دوستم رو عمل کرده و خیلی خوب شده. اما مال خوم که بینی نسبتا درشتیه رو می‌ترسم غیر طبیعی در بیارن. ممنون می‌شم پیشنهاداتون رو برای دکتر بدید. ممنون
من میخام کلا تا ۵تومن هزینه کنم البته هرچی کمتر بهتر دکتر خوب تهران یا شمال بهم معرفی کنید که بتونه سوراخها بینی رو خوب دربیاره البته تنفس هم برام خیلی مهمه.بینی گوشتی نیست مرسی.دکتر سیف الله همت رو کسی نمیشناسه؟
یه سوال دیگه اینکه من لبام خیلی باریکه بنظرتون اول ژل تزریق کنم بعد جراحی بینی یا اول جراحی بینی بعد ژل؟دکتر گفته زل بزن لبت بزرگتر بشه شاید چون چهره ات عوض میشه دلت نخواد عمل کنی اما اطرافیان میگن اول عمل کن چون لب بعد عمل پرحجمتر میشه بعد عمل احتمالا میزان ژل کمتری تزریق میکنی.من موندم چیکار کنم خواهشا نظرتونو بگید
من هر مطبی که برم و مریضاش رو ببینم میام اینجا نتیجه رو میگم. خوبه همگی این کار رو انجام بدیم. از این هفته رفتن به مطب ها رو شروع می کنم. محبی، سجادیان و یحیوی فعلا تو لیستم هستند.